Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta lui Dan Petrescu: "Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost"

Revolta lui Dan Petrescu: "Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbalul românesc merge “în jos” atât la nivel de naţională cât şi la niveel de club, însă el speră ca formaţia clujeană “să ţină steagul sus”.

“Noi mergem în jos şi la nivel naţional, şi la nivel de club. Ne elimină, nici nu mai ştiu din ce ţară, Kazahstan... Toate echipele din România vor suferi, dar eu sper în continuare CFR să ţină steagul sus, iar la anul neapărat trebuie să câştigăm campionatul şi să facem o echipă competitivă pentru Europa. Dar până atunci mâine ar trebui să facem şi noi un joc mai bun şi sperăm să scoatem un rezultat pozitiv.

Am declarat eu, Hagi şi Popescu, când ne-am lăsat, că va fi mult timp, o să ne regretaţi. Şi aşa a fost. Din păcate nu s-a făcut nimic ca în fotbalul românesc să mergem în sus, tot mergem în jos, nu sunt talente care vin. Jucătorii români nu mai joacă la un nivel foarte mare. Cel mai bun campionat din lume este Anglia, noi n-avem un jucător acolo. Atunci noi cum să facem faţă la alt nivel? Cam aşa sunttem noi acum în fotbal, când conduci o Dacia şi Mercedes”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a grupei D din Conference League. CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare