Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta lui Sorin Paraschiv după ultima decizie privind palmaresul Stelei Bucureşti: "Medalia e acasă, trebuie să o predau nu ştiu cui"

Revolta lui Sorin Paraschiv după ultima decizie privind palmaresul Stelei Bucureşti: "Medalia e acasă, trebuie să o predau nu ştiu cui"

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist al Stelei Bucureşti, Sorin Paraschiv, e confuz, după ultima decizie a instanţei, privind palmaresul echipei de tradiţie.

Sorin Paraschiv: "Sunt uimit de ce am auzit şi de ce au decis instanţele"

Clubul Sportiv al Armatei Steaua rămâne cu palmaresul echipei de fotbal din perioada 1947 şi până în 1998 şi pierde perioada cuprinsă între 1998, când secţia de fotbal s-a desprins de CSA, şi 2003, când formaţia a fost preluată de Gigi Becali, se arată într-o hotărâre, publicată luni, a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia nu este definitivă.

"Am văzut că un campionat este în aer, nu se ştie al cui este, eram prezent în acea vreme, am fost pe teren. Să aud după atât timp că nu mai este... Medalia e acasă, trebuie să o predau, probabil, nu ştiu cui. Să aud după atâta vreme că acel campionat este în aer este puţin ciudat. De aia vă spun că sunt confunz şi nu ştiu ce să mai vorbesc. Sunt uimit de ce am auzit şi de ce au decis instanţele", a declarat fostul mijlocaş.

Într-unul dintre litigiile cu FCSB, CSA Steaua a câştigat, anul trecut, în primă instanţă, palmaresul până în 2003, dar gruparea lui Gigi Becali a contestat decizia.

În perioada 1998-2003, Steaua a câştigat un titlu de campioană, în 2001, un trofeu al Cupei României, în 1999, şi unul al Supercupei României, în 1998.

Afla mai multe despre: sorin paraschivsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare