Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta managerilor din Premier League în privinţa programului încărcat. Klopp şi Conte, cerinţă inedită: "Ar fi mai bine aşa, dar evident că vorbele noastre nu contează"

Revolta managerilor din Premier League în privinţa programului încărcat. Klopp şi Conte, cerinţă inedită: "Ar fi mai bine aşa, dar evident că vorbele noastre nu contează"
Comentarii

Jurgen Klopp cere ca semifinalele Cupei Ligii Angliei să se dispute într-o singură manşă, pentru a mai elibera calendarul foarte încărcat din această perioadă, în condiţiile în care echipele engleze se confruntă cu multe absenţe din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19 în Marea Britanie, informează BBC.

"Cred că ar fi mai bine cu un singur joc, absolut, dar evident că vorbele mele nu sunt prea importante. Dacă vor fi două jocuri, atunci vom juca două. Dar ar fi de ajutor dacă ar fi doar unul, e adevărat. Dacă la tragerea la sorţi ne-a picat Arsenal, sunt bine cu asta. Jucăm acolo şi vedem cine este mai bun”, a declarat Klopp, după ce a făcut 10 schimbări în echipă la meciul cu Leicester din sferturile de finală, folosind trei jucători ai academiei în formaţia de start şi având alţi cinci pe bancă.

Klopp a precizat că managerii echipelor se vor întâlni, joi, cu conducerea Premier League, dar nu este sigur dacă vor obţine ceva, în condiţiile în care Cupa Ligii este organizată de English Football League, forul care patronează eşaloanele profesioniste 2-4 ale fotbalului englez.

Şi Antonio Conte, managerul echipei Tottenham, vrea semifinalele Cupei Ligii într-o manşă.

"Poate că ar fi mai bine să jucăm un meci şi nu două, mai ales pentru situaţia pe care o trăim, dar trebuie să respectăm regulile”, a spus el.

Liverpool a învins-o, miercuri, pe teren propriu, la loviturile de departajare, pe Leicester, calificându-se în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Leicester a avut 2-0 şi 3-1, fiind egalată în minutul 90+5.

Au marcat: Oxlade-Chamberlain '19, Jota '68, Minamino '90+5 / Vardy '9, '13, Maddison '33.

Nu s-au jucat prelungiri, iar la loviturile de departajare s-au impus "cormoranii", cu 5-4. Au ratat: Minamino / Thomas, Bertrand.

Alte rezultate:

  • Brentford - Chelsea, scor 0-2
    Au marcat: Jansson '80, Jorginho '85
  • Tottenham - West Ham, scor 2-1
    Au marcat: Bergwijn '29, Lucas Moura '34 / Bowen '32

Marţi, Arsenal a învins-o, pe teren propriu, pe Sunderland, scor 5-1, calificându-se de asemenea în semifinale.

Programul semifinalelor:

  • Arsenal - Liverpool
  • Chelsea - Tottenham

Turul va avea loc în săptămâna care începe la 3 ianuarie 2022, iar returul, în următoarea. Finala este pe Stadionul Wembley, la 27 februarie 2022.

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare