Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie în naţionala Germaniei! Low riscă să îşi pună toată ţara în cap şi renunţă la trei campioni mondiali

Revoluţie în naţionala Germaniei! Low riscă să îşi pună toată ţara în cap şi renunţă la trei campioni mondiali
Comentarii

Joachim Low a luat o decizie şocantă marţi, anunţă chiar Federaţia de Fotbal din Germania (DFB). Selecţionerul Germaniei a anunţat că de acum încolo nu se va mai baza pe trei campioni mondial. Toţi trei au fost titulari în finala cu Argentina, din 2014.

DFB a anunţat că Thomas Muller, Mats Hummels şi Jerome Boateng nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională, decizia fiind confirmată de Low înainte de primul meci din preliminariile pentru Euro 2020, împotriva Serbiei. 

"2019 este un nou început pentru echipa naţională a Germaniei. A fost important pentru mine să le explic decizia jucătorilor şi oficialilor de la Bayern Munchen", a spus Low, potrivit site-ului oficial al federaţiei germane. 

Astfel, antrenorul în vârstă de 59 de ani, face un pas riscant şi afirmă prin această decizie că de acum se va baza pe tineri şi totodată pregăteşte viitorul fotbalului nemţesc. Low a fost păstrat selecţionerul Germaniei, chiar dacă la Campionatul Mondial din Rusia, echipa s-a prezentat modest, fiind eliminată încă din grupe, după ce au pierdut un meci cu Coreea de Sud. 

Hummels are 70 de selecţii în naţională, Boateng 76, iar Muller 100 de selecţii şi 38 de goluri, fiind pe locul nouă în topul celor mai buni marcatori din istoria naţionalei. 

Afla mai multe despre: germanialowhummelsboatengmuller 

viewscnt
Articole similare