Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REVOLUŢIE la Barcelona! De 15 ani nu s-a mai văzut asta pe Camp Nou! Ce au decis şefii după ruşinea istorică de pe Anfield

REVOLUŢIE la Barcelona! De 15 ani nu s-a mai văzut asta pe Camp Nou! Ce au decis şefii după ruşinea istorică de pe Anfieldgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este ca o fiară rănită după înfrângerea umilitoare suferită în faţa lui Livepool în semifinalele Champions League, iar şefii de pe Camp Nou au ajuns la concluzia că echipa are nevoie de un restart total în această vară, în ciuda faptului că Valverde a adus un nou titlu clubului în acest sezon.

El Mundo Deportivo anunţă astăzi planul pus la punct de catalani pentru această vară, menit să readucă echipa în fruntea Europei în cel mai scurt timp. Eşecul cu Liverpool a fost picătura care a umplut paharul, după ce şi anul trecut Barcelona a părăsit ruşinos Liga Campionilor, după o revenire similară a Romei.

Valverde va plăti cu postul înfrângerea din Anglia, anunţă sursa citată, iar favoriţi în acest moment pentru înlocuirea spaniolului sun Massimiliano Allegri (Juventus) şi Erik ten Hag (Ajax), aflaţi în capul unei liste pe care mai apar Xavi Hernandez, Roberto Martinez sau Mauricio Pochettino.


Schimbări majore în lot! Cea mai mare "revoluţie" în era Messi
Şi lotul se pregăteşte de un restat, probabil cel mai important de când Leo Messi a debutat la echipa mare a catalanilor. Transferul lui Frenkie de Jong e deja rezolvat, iar Barcelona mai are două ţinte importante în vară: Antoine Griezmann şi Matthijs de Ligt.  Inclusiv Luka Jovic se află pe lista de achiziţii a Barcei, însă bosniacul pare mai aproape de Real Madrid.



Lista venirilor va fi cu siguranţă mai amplă, scriu spaniolii, în condiţiile în care şefii Barcelonei consideră că echipa a ajuns la finalul unui ciclu şi e luată în calcul cedarea unor jucători importanţi precum Coutinho, Rakitic, Jordi Alba sau Busquets.

Afla mai multe despre: barcelonatransfer,  

viewscnt
Articole similare