Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Barcelona! Mai mulţi jucători de top pot pleca la vară. Pe cine vrea campioana Spaniei să aducă

Revoluţie la Barcelona! Mai mulţi jucători de top pot pleca la vară. Pe cine vrea campioana Spaniei să aducă

FC Barcelona

Comentarii

Se pregăteşte o revoluţie la Barcelona din vară, nu doar la Real Madrid. Clubul blaugrana este pregătit să scape de mai mulţi jucători de top pentru a le face loc noilor vedete ale fotbalului mondial.

FC Barcelona deja l-a achiziţionat pe Frenkie de Jong, în schimbul căruia a plătit 75 de milioane de euro celor de la Ajax Amsterdam, echipă la care ar putea ajunge, în schimb, Răzvan Marin. Cu toate acestea, suma se poate ridica la 85 de milioane, în urma bonusurilor. Pe lista Barcei se mai află un jucător de la Ajax, căpitanul Matthijs de Ligt, dar şi pe golgheterul lui Eintracht Frankfurt, Luka Jovic. 

În acest sens, Barcelona va fi nevoită să renunţe la câţiva jucători, mai exact, doi dintre Coutinho, Ivan Rakitic şi Samuel Umtiti vor pleca la vară, potrivit jurnalistului Francesc Garriga de la Radio Catalunya. Motivele sunt simple de înţeles, jucătorii nominalizaţi au salarii destul de mari, chiar şi pentru Barcelona, în special Coutinho şi Rakitic. Brazilianul câştigă anual 10,4 milioane de euro şi nu pare că s-a adaptat după transferul de la Liverpool, în timp ce vicecampionul mondial, ajuns la 31 de ani, are 7,8 milioane de euro pe an. 

Dacă de Jong a fost deja acontat de catalani, de Ligt (19 ani) este cotat la 70 de milioane de euro, iar pe urmele lui mai sunt şi echipe precum PSG şi Liverpool. Jovic (21 de ani) este unul dintre cei mai buni marcatori din Bundesliga, cu 15 goluri în 24 de meciuri în acest sezon. El este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: barcelonarakiticcoutinhoumtiti 

viewscnt
Articole similare