Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Dinamo, după ratarea playoff-ului! Gaură de milioane de euro şi plecări importante de la echipă! Nouă jucători sunt OUT

Revoluţie la Dinamo, după ratarea playoff-ului! Gaură de milioane de euro şi plecări importante de la echipă! Nouă jucători sunt OUT

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ratat calificarea în PlayOff-ul Ligii I, iar gruparea din Ştefan cel Mare se pregăteşte de vremuri grele. ”Câinii” s-au ales cu o pagubă de două milioane de euro, iar la finalul sezonului se vor despărţi de cel puţin nouă fotbalişti.

Dinamoviştii mai au o singură speranţă în acest sezon: Cupa României! Dacă vor fi eliminaţi de Universitatea Craiova, atunci ”câinii” vor rămâne doar cu meciurile din PlayOut, dar şi cu o gaură uriaşă în buget.

Ratarea calificării în PlayOff a făcut-o pe Dinamo să piardă aproape două milioane de euro buget. Mai mult, echipa antrenată de Florin Bratu se va despărţi, la final de sezon, de minimum nouă fotbalişti, scrie Pro X.

Penedo, Brănescu, Romera, Marici, Nica, Monroy, Torje şi Nemec se vor despărţi mai mult ca sigur de Dinamo în vară, iar gruparea din Ştefan cel Mare pare că vrea să-i rezilieze înţelegerea şi lui Sergiu Hanca. Fotbalistul a avut evoluţii modeste în ultima perioadă şi e tot mai contestat de suporteri.

Maxi Oliva a plecat deja în această iarnă, semnând cu ACS Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: dinamoplecariliga 1,  

viewscnt
Articole similare