Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la FC Barcelona! Doi atacanţi de top, doi fundaşi centrali şi doi mijlocaşi "world-class", transferuri pentru renaşterea echipei de pe Camp Nou

Revoluţie la FC Barcelona! Doi atacanţi de top, doi fundaşi centrali şi doi mijlocaşi "world-class", transferuri pentru renaşterea echipei de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Victor Font, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei la alegerile de pe 7 martie, şi-a întocmit o listă cu jucători pe care-i va transfera dacă va câştiga un mandat la conducerea clubului de pe Camp Nou. Font a căutat fotbalişti care-şi termină contractele în vara lui 2021, pentru a nu plăti niciun ban pe transferul lor, având în vedere situaţie economică precară a clubului.

Marca a aflat numele de pe lista lui Victor Font, candidat la alegerile pentru preşedinţia Barcelonei, alături de Joan Laporta şi Toni Freixa.

Primul nume este cel al lui Eric Garcia (Manchester City, 20 de ani), care-şi termină contractul cu Manchester City în vara lui 2021 şi are deja o înţelegere cu formaţia blaugrana, la care a crescut şi îşi doreşte să se întoarcă. Următorul nume este cel al lui Sergio Aguero (Manchester City, 32 de ani), atacant care rămâne liber de contract în vară, şi care ar reprezenta o soluţie foarte bună pentru cataalni pentru postul de atacant central.

David Alaba (Bayern, 28 de ani) este următorul fotbalist de pe lista lui Victor Font. Austriacul îşi termină contractul în Bavaria în vara lui 2021 şi îşi doreşte un transfer ori la FC Barcelona, ori la Real Madrid, potrivit informaţiilor venite dinspre fotbalist. Alaba ar fi o adiţie importantă în lotul catalanilor, având în vedere experienţa şi polivalenţa fundaşului care poate juca atât în stânga, cât şi în dreapta.



Georginio Wijaldum (Liverpool, 29 de ani) este, de asemenea, aflat pe lista lui Font. Mijlocaşul de pe Anfield va fi liber să semneze cu oricine doreşte în vară, după ce a refuzat prelungirea înţelegerii la campioana din Premier League. Ronald Koeman l-a dorit pe Wijnaldum şi în această iarnă, însă mutarea alegerilor în martie a făcut imposibilă mutarea mijlocaşului olandez pe Camp Nou. Wijnaldum e genul de fotbalist care ştie să joace intens la mijlocul terenului, ceea ce lipseşte acum cu desăvârşire din echipa catalnilor.

Juan Bernat (PSG, 28 de ani) şi Memphis Depay (Lyon, 28 de ani) sunt şi e pe lista de achiziţii. Victor Font e conştie că fotbaliştii îşi termină contractele şi va încerca să-i convingă să semneze cu Barcelona. Depay a fost dorit de Koeman şi în perioada de transferuri din vară, însă situaţia economică a clubului nu a permis achitarea unei sume de transfer în schimbul olandezului. Bernat e dorit ca alternativă pentru Jordi Alba, dublură, având în vedere că ştie bine campionatul Spaniei, fiind crescut la Valencia.

Rui Silva (Granada, 26 de ani), un fundaş dreapta de la Granada, se află şi el pe lista numelor dorite pe Camp Nou de Victor Font. Silva poate fi o dublură foarte bună pentru Sergino Dest (20 de ani), fundaşul dreapta titular al Barcelonei. Catalanii îl au ca variantă pentru postul de fundaş dreapta şi pe Sergi Roberto.

Ultimul nume de pe lista lui Victor Font e Hakan Calhanoglu (AC Milan, 26 de ani). Turcului îi expiră contractul în vară şi e unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Europa, având abilităţi foarte bune la fazele fixe. Calhanoglu e interesant, având în vedere că decarul de pe San Siro poate ajunge liber de contract pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: barcelonatransferurivictor font 

viewscnt
Articole similare