Experiențe împreună.
You are here:

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte echipa: "Sper să accepte oferta"

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte echipa: "Sper să accepte oferta"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat în deplasarea de la Sepsi, iar acum mai are doar şanse matematice la titlu. Cu o victorie în meciul de la Botoşani, de marţi, CFR Cluj va obţine cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga I.

FCSB s-a încurcat din nou într-un meci cu Sepsi şi a ratat şansa de a veni din nou la un singur punct în spatele campioanei entitre, CFR Cluj. Cu două etape înainte de finalul sezonului, roş-albaştrii sunt la trei puncte de ardeleni, însă echipa lui Edward Iordănescu are câştig de cauză chiar dacă încheie campionatul la egalitate de puncte cu FCSB.

Astfel, o victorie obţinută de CFR Cluj în deplasarea de la FC Botoşani i-ar aduce echipei lui Edward Iordănescu cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga I, în timp ce FCSB ar rămâne cu trofeul cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

În urma eşecurilor înregistrate în ultimele sezoane, Gigi Becali a schimbat strategia clubului şi a început să investească serios în copii şi juniori. Mulţi fotbalişti de perspectivă au făcut chiar pasul către prima echipă a FCSB-ului, iar acum oficialii roş-albaştrilor pregătesc un nou proiect important sub coordonarea lui Lucian Filip.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte echipa: "Sper să accepte oferta"

"Vă spun în premieră, off topic. Vrem să facem o grupă de elită, plecând de la cel mai în vârstă, Cristi Dumitru, care a făcut 19 ani, cotinuând cu cei din 2002, 2005, 2006, care va fi monitorizată în permanenţă.

Va fi desemnată o persoană, eu aş vrea ca Lucian Filip să fie, eu aş vrea să continue să joace, dar m-aş bucura mai mult să accepte oferta de a se ocupa de această grupă. Poate se mai face, m-aş bucura să fie ideea mea. Aceşti copii vor fi monitorizaţi în permanenţă, cât dorm, ce mănâncă.

S-a gândit o strategie. De aia s-au cheltuit sume foarte mari cu academia şi deja rezultatele se văd şi lumea trebuie să fie de acord. Nu poţi aduce jucători ca înainte, aduci opt, doi se pretează şi restul pleacă. În ultimii ani s-a văzut că mulţi jucători din străinătate nu sunt la nivelul la care se aşteaptă lumea. La academie avem un proiect foarte bine conturat.

Faptul că un titular, Octavian Popescu, e acolo... Perianu e foarte aproape de echipă. Îl avem şi pe Ciuciulete, care poate face pasul. La 2005 avem alţi jucători interesanţi. Nominalizez tocmai ca să vedeţi că echipa mare se interesează de academie. Musi, Fulga. Sunt jucători interesanţi. Nimeni nu garantează că vor ajunge fotbalişti, dar sunt şanse mari" , a declarat Mihai Stoica pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...