Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Juventus! Pirlo primeşte trei întăriri, iar doi jucători pleacă de la "Bătrâna Doamnă". Anunţul făcut în Italia

Revoluţie la Juventus! Pirlo primeşte trei întăriri, iar doi jucători pleacă de la "Bătrâna Doamnă". Anunţul făcut în Italia

Juventus

Comentarii

Juventus traversează un sezon de tranziţie, cu Andrea Pirlo la cârmă, şi pare că şi-a luat gândul de la titlu după opt ani în care a dominat categoric Serie A. Şefii "Bătrânei Doamne" îi dau în continuare încredere lui Andrea Pirlo şi, ca atare, pregătesc mişcări de trupe la Torino pentru îmbunătăţirea lotului.

Calciomercato şi Sport Mediaset scriu despre planurilor şefilor de la Juventus Torino. Presa italiană vorbeşte despre două plecări şi trei transferuri pe care le plănuieşte conducerea.

Adrien Rabiot şi Aarom Ramsey sunt cei doi fotbalişti care vor pleca de la Juventus în vara lui 2021. Aceştia n-au costat nimic, dar au salariile mari, undeva în jurul a şapte milioane de euro fiecare. În plus, Cristiano Ronaldo ar putea pleca şi el de la Juve, având în vedere performanţele italienilor şi faptul că sunt departe de câştigarea Ligii Campionilor, obiectivul pentru care a fost adus portughezul.

Juventus are şi o listă de înlocuitori. Jorginho (29 de ani, Chelsea), Manuel Locatelli (Sassuolo, 23 de ani) şi Leandro Paredes (26 de ani, PSG) sunt doriţi la Juventus.

Afla mai multe despre: juventustransferurilocatellijorginhoparedes 

viewscnt
Articole similare