Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Manchester United! Pogba e OUT, dar Solskjaer primeşte patru transferuri de top

Revoluţie la Manchester United! Pogba e OUT, dar Solskjaer primeşte patru transferuri de topgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Conform cotidianului AS, Manchester United a intrat pe pista James Rodriguez. Nu este singurul super transfer pe care îl pregătesc ”diavolii”.

AS notează că Manchester United este foarte interesată de transferul lui James Rodriguez. Oficialii englezi cred că sunt puţini mijlocaşi cu o calitate precum cea a columbianului pe care să-i poată transfera pentru numai 50 de milioane de euro.

James ar putea fi inclus în tranzacţia Paul Pogba, jucător curtat intens de Real Madrid. United preferă însă bani cash pentru campionul mondial, a cărui soartă pe Old Trafford este deja pecetluită. Pogba ar putea semna cu Juventus în schimb pentru 120 de milioane de euro.

De ce vrea United bani pentru Pogba? Pentru că gruparea de pe Old Trafford are alte trei ţinte importante, care vor costa foarte mult. Este vorba despre Harry Kane (Tottenham), Jack Grealish (Aston Villa) şi Jadon Sancho (Borussia Dortmund). United speră să obţină pentru Pogba şi ceilalţi jucători pe care îi scoate la vânzare minim 200 de milioane de euro. Toţi vor fi reinvetiţi în transferurile de răsunet pe care le pregătesc oficialii de pe Old Trafford. Pe de altă parte, United ar putea avea mari probleme pentru a perfecta transferul starul Harry Kane. Tottenham Hotspur nu are nicio intenţie de a-l lăsa pe atacantul Harry Kane să plece în această vară şi în niciun caz el nu va fi transferat la o adversară din Premier League, scrie BBC.

Afla mai multe despre: manchester unitedpogbasolskjaerjames rodriguez 

viewscnt
Articole similare