Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Real Madrid: 10 jucători OUT! Perez aruncă piaţa transferurilor în aer

Revoluţie la Real Madrid: 10 jucători OUT! Perez aruncă piaţa transferurilor în aer

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez plănuieşte o adevărată revoluţie la Real Madrid, scrie presa spaniolă.

Jurnalistul Marcos Garcia de la publicaţia Don Balon anunţă că Real Madrid este gata de o adevărată revoluţie în vară.

Sursa citată notează: ”Florentino Perez ştie că regula numărul 1 în fotbal este: înainte să aduci jucători, trebuie să vinzi jucători” Real Madrid vrea să schimbe liniile, iar spaniolii cred că mai mulţi jucători vor părăsi Santiago Bernabeu în vară.

Revoluţie la Real Madrid. Nume grele puse pe lista neagră de Florentino Perez

Al doilea portar al madrilenilor, Andriy Lunin este unul dintre candidaţii la plecarea de pe Bernabeu. Nu este însă o temă prioritară pentru club, aşa cum este spre exemplu Alvaro Odriozola, jucător pe care Zinedine Zidane, nu contează! Pe aceeaşi listă cu Odriozola se află şi Eder Militao, fotbalist care aproape sigur va părăsi Realul la finalul stagiunii. Surprinzător, pe lista disponibilizaţilor ar putea intra şi Raphael Varane, dacă acesta nu revine la sentimente mai bune şi nu va accepta noua ofertă de prelungire a contractului.

Dacă situaţia lui Sergio Ramos încă se discută, pentru că Florentino Perez crede că în jurul căpitanului său, Real Madrid se poate reorganiza pentru sezoanele viitoare, situaţia lui Marcelo nu s-a schimbat. Brazilianul are bagajele făcute şi aproape sigur va părăsit clubul blanco, notează sursa citată.

Jucători deja împrumutaţi precum Vallejo sau Dani Ceballos nu vor rămâne nici ei la Real Madrid. În aceeaşi situaţie se află Borja Mayoral, care cel mai probabil va fi achiziţionat definitiv de AS Roma pentru 15 milioane de euro. Martin Odegaard ar putea fi păstrat în lot pentru că este un jucător pe care clubul pariază în viitor.

Clar pare în schimb că Gareth Bale nu mai are loc şi nu va reveni de la Tottenham. Clubul spaniol va încerca să-l vândă la Spurs sau îi va căuta un alt club dispus să-i achite salariul gigantic. În schimb, Vinicius ar putea fi şi el cedat sub formă de împrumut, iar brazilianul are numeroase oferte pe adresa sa.

Mariano Diaz va pleca sigur de la Real Madrid, şi la fel se pare că se va întâmpla şi cu Isco Alarcon, chiar dacă în ultima perioadă a fost folosit de Zidane. În schimb, Lucas Vazquez va fi pus pe liber, întrucât nu i se va mai prelungi contractul cu Real Madrid.

Ce jucători vrea să aducă Real Madrid

Spaniolii insistă că ţinta numărul 1 a lui Florentino Perez este Kylian Mbappe. Dacă nu-l va putea transfera în această vară, mai marele blanco va aştepta până la finalul stagiunii când francezului îi expiră angajamentul cu PSG. Mbappe nu prea pare dispus să prelungească, astfel că Perez speră că îl poate aduce din vară la Madrid. ”Este marele său vis!” confirmă şi presa spaniolă.

Real Madrid îl vrea şi pe fundaşul Pau Torres de la Villarreal, cel despre care, în club, se vorbeşte ca despre noul Sergio Ramos al Realului. Pe lista de achiziţii figurează şi alt nume important: Erling Haaland. Norvegianul nu reprezintă însă o prioritate pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, care îl consideră pe Mbappe drept obiectiv principal.

Spaniolii anunţă că Real Madrid poate ajunge la un acord final şi cu David Alaba (Bayern Munchen) şi susţin că Zidane a pus ochii şi pe Bryan Gil, tânărul pe care Sevilla l-a împrumutat la Eibar.

Afla mai multe despre: florentino perez 

viewscnt
Articole similare