Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Real Madrid! CEC în ALB pentru viitorul antrenor şi un galactic de 400 de milioane de euro!

Revoluţie la Real Madrid! CEC în ALB pentru viitorul antrenor şi un galactic de 400 de milioane de euro!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cel puţin aşa susţine presa spaniolă că se va întâmpla la finalul acestui sezon. Real Madrid va schimba în totalitate conducerea tehnică, dar şi o parte din lot.

Jurnalistul Fernando Rodrigo anunţă că Zinedine Zidane ar urma să plece la finalul sezonului de la Real Madrid. În eventualitatea în care nu va câştiga niciun trofeu, tehnicianul francez va alege să plece la unul dintre cluburile care doresc (Bayern Munchen, PSG, Juventus). Ar putea să o facă de mână cu Benzema, care deşi abia şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, ar vrea să continuie să colaboreze cu Zidane.

Marcelo şi Modric sunt doi dintre veteranii care pot pleca în vară de la Real Madrid, în timp ce Gareth Bale se va despărţi aproape sigur de fosta campioană a Europei. Nacho, Odriozola, Luka Jovic, Mariano Rodriguez, James Rodriguez sau Toni Kroos sunt alte nume care ar putea completa revoluţia blanco.

Cec în alb pentru noul antrenor de la Real Madrid. Şi un ”galactic” de 400 de milioane de euro

Sursa citată susţine că Florentino Perez este decis să-i ofere viitorului antrenor un cec în alb pentru a transfera un galactic.

Cel vizat este Kylian Mbappe, fotbalist pe care PSG nu vrea să-l vândă, dar pe care l-ar putea ceda totuşi pentru o sumă care să se apropie de 400 de milioane de euro. Mai ales că Mbappe nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea pariziană.

Harry Kane, Mohamed Salah sau Sadio Mane sunt alte nume de ”galactic” care ar putea veni la Real Madrid. Nu toţi, ci doar dacă Madridul nu-l poate cumpăra pe Mbappe, situaţie în care unul dintre ceilalţi trei ar ajunge pe Bernabeu.

Variantele de antrenori vehiculate de presa spaniolă sunt Mauricio Pochettino, Jurgen Klopp şi Max Allegri.

Cotidianul MARCA anunţă deja că argentinianul Mauricio Pochettino este primul nume vizat de Real Madrid în cazul în care Zidane va pleca de la Real Madrid.

Informaţia este confirmată şi de jurnalistul Josep Pedrerol de la El Chiringuito.  Preşedintele Realului l-a dorit pe argentinian şi înainte să-l aducă pe Zinedine Zidane din nou la cârma echipei sale.

În cazul în care Real şi Zidane s-ar despărţi, argentinianul devine marele favorit pentru a prelua moştenirea celui mai important club al lumii. El ar fi refuzat-o deja pe FC Barcelona în iarnă, tocmai din acest considerent.

În vârstă de 48 de ani, Mauricio Roberto Pochettino le-a mai antrenat în cariera sa pe Espanyol, Southampton şi Tottenham. Pe ultima a dus-o până în finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Liverpool, în finalul stagiunii trecute. Pochettino cunoaşte foarte bine campionatul spaniol (a jucat 9 ani pentru Espanyol Barcelona) şi este vorbitor de limbă spaniolă, două detalii care îl diferenţiază clar de Max Allegri. 

Afla mai multe despre: pochettinozidanereal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare