Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Real Madrid! Spaniolii anunţă că 9 jucători vor pleca în această vară. Surprize uriaşe pe listă!

Revoluţie la Real Madrid! Spaniolii anunţă că 9 jucători vor pleca în această vară. Surprize uriaşe pe listă!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Zinedine Zidane pregătesc o adevărată revoluţie în lot, susţine presa din Spania.

Cotidianul AS notează că gruparea blanco se va despărţi de nu mai puţin de 9 jucători din actualul lot. Dacă o parte dintre aceşti jucători se aşteptau să plece, câteva nume apar în mod surprinzător pe lista!

Plecări masive de la Real Madrid

Real Madrid a anunţat deja luni transferul lui Kubo la Villarreal (împrumut pentru un sezon). Areola s-a întors la Paris Saint Germain, iar Achraf Hakimi a plecat la Inter Milano. Un alt tânăr, Dani Gomez a semnat cu Levante, în timp ce De Frutos şi Luca Zidane vor fi puşi pe liber. Dar, surprizele încep abia acum.

Real Madrid este gata să renunţe la următorii nouă jucători, anunţă sursa citată: Gareth Bale, James Rodriguez, Luka Jovic, Isco, Mariano Díaz, Brahim Díaz, Lucas Vazquez, Nacho şi Marcelo!

Dacă James Rodriguez, Luka Jovic, Gareth Bale sau Mariano Diaz ştiau că nu mai sunt doriţi la Madrid, prezenţele pe lista de transferuri ale lui Lucas, Nacho şi mai ales, Marcelo şi Isco, reprezintă adevărate surprize.

De Isco, italienii scriu că deja s-a arătat interesată de un transfer campioana Italiei, Juventus Torino. Lucas este dorit în Premier League, dar şi în Serie A, în timp ce Marcelo este o dorinţă mai veche a celor de la Paris Saint Germain. Brazilianul a fost scos din primul 11 de Ferland Mendy, detaliu care s-a văzut şi în returul cu Manchester City, meci decisiv pentru Los Merengues, şi în care Zidane l-a preferat pe francez lui Marcelo.

Cine vine la Real Madrid?

Madrilenii nu plănuiesc transferuri spectaculoase, ci mai degrabă o întinerire a lotului, care s-ar putea produce cu ajutorul unor fotbalişti pe care Real Madrid îi are în acest moment sub contract.

Printre ei, Odriozola, Reguilon, Lunin, Oscar Rodriguez, Jesus Vallejo, Dani Ceballos sau Marin Odegaard.

Afla mai multe despre: real madridgareth balezinedine zidanejames rodriguezmarceloisco 

viewscnt
Articole similare