Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie pentru Liga Campionilor! FCSB face transferuri spectaculoase în această vară! Pleacă nume grele şi vin jucători surpriză

Revoluţie pentru Liga Campionilor! FCSB face transferuri spectaculoase în această vară! Pleacă nume grele şi vin jucători surpriză

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Poli Iaşi, scor 1-0, şi are şanse foarte mari să rateze pentru al treilea an consecutiv titlul în Liga I. Roş-albaştrii trebuie să câştige ultimele două jocuri din playoff, iar CFR Cluj e nevoită să se împiedice măcar o dată pentru ca trupa lui Dică să câştige campionatul.

Gigi Becali a anunţat că s-a retras de la echipă şi l-a ”uns” şef pe Vasile Geambazi. Noul patron al FCSB-ului este, în realitate, vechiul şef din acte al clubului. Cu mai multă putere primită din partea lui Becali, Geambazi pregăteşte o perioadă de mercato impresionantă.

În cazul în care FCSB va rata titlul din nou, roş-albaştrii se vor despărţi de mai multe vedete. Găman, Cristi Tănase, Budescu, Alibec, Teixeira şi Gnohere au şanse minime să mai rămână şi în sezonul următor. Mai mult, Nicolae Dică îşi va lua şi el adio de la funcţia de antrenor, acolo unde ar urma să fie instalat unul dintre Mircea Rednic sau Edward Iordănescu, oameni cotaţi cu şansele cele mai mari.

La capitolul veniri, FCSB l-a bifat deja pe Olimpiu Moruţan, de la Botoşani, dar pregăteşte şi alte surprize. Tudor Băluţă şi Tîru, de la Viitorul Constanţa, Qaka, de la Iaşi, dar şi Andrei Burlacu, puştiul minune de la Craiova, sunt ţintele principale pentru perioada imediat următoare.

Viitorul antrenor al FCSB-ului va fi responsabil cu aducerea unui atacant, asta pentru că FCSB se va despărţi, în vară, atât de Alibec, intrat în dizgraţia conducerii, cât şi de Gnohere, jucător dorit de mai multe formaţii din Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: fcsbtransferurigeambazibecali 

viewscnt
Articole similare