Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie totală la FCSB. Becali dă afară la foc automat şi face alte două super transferuri. Încă doi jucători, OUT de la vicecampioană

Revoluţie totală la FCSB. Becali dă afară la foc automat şi face alte două super transferuri. Încă doi jucători, OUT de la vicecampioană

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, are zece meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, iar Becali pregăteşte acum schimbări masive în lotul echipei.

Vicecampioana României pare că a trecut peste perioada slabă de rezultate pe care a avut-o în vara acestui an. În acest moment, roş-albaştrii au zece meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care opt partide au fost câştigate şi doar două încheiate la egalitate. În plus, tot în această serie foarte bună, FCSB a obţinut şi calificarea în sferturile Cupei României, după ce a trecut de Universitatea Cluj cu 1-0.

Dacă echipa tot merge atât de bine şi are rezultate foarte bune, Gigi Becali speră acum să reuşească transferuri importante în pauza de iarnă, astfel încât Bogdan Argeş Vintilă să beneficieze de cei mai buni jucători din Liga I şi să aducă primul titlu pentru FCSB după o pauză de cinci sezoane.

Patronul roş-albaştrilor a demarat deja negocierile pentru transferul lui Adrian Petre, însă danezii de la Esbjerg nu vor să se despartă de atacantul român fără trei milioane de euro, sumă care l-a determinat pe Gigi Becali să se reorienteze către Dumitru Cardoso, jucătorul lui Gaz Metan Mediaş

FCSB, revoluţie totală. Becali dă afară doi jucători

În plus, pe lângă sosirile care se anunţă în pauza de transferuri din iarnă, FCSB se va şi despărţi de câţiva jucători. Pe lângă Alexandru Stan sau Claudiu Belu, Becali i-a pus pe lista neagră şi pe Juvhel Tsoumou şi pe Bozhidar Chorbadzhiyski. Conform fanatik.ro, patronul roş-albaştrilor i-a anunţat deja pe cei doi jucători, care nu au convins în tricoul vicecampioanei României.

Atacantul are doar trei meciuri jucate pentru FCSB, în timp ce fundaşul central bulgar s-a remarcat cu două eliminări în cele trei meciuri în care a evoluat.

  • 12 mii de euro lunar câştigă Bozhidar Chorbadzhiyski la FCSB
  • 10 mii de euro în fiecare lună primeşte Juvhel Tsoumou

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare