Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie totală la Real Madrid. Perez a vorbit cu jucătorii şi dă afară la foc automat. Cine va pleca în iarnă

Revoluţie totală la Real Madrid. Perez a vorbit cu jucătorii şi dă afară la foc automat. Cine va pleca în iarnă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid n-are parte de cele mai bune rezultate, iar Florentino Perez anunţă schimbări masive în lotul lui Zinedine Zidane în perioada de transferuri din iarnă.

Conform jurnaliştilor spanioli, preşedintele Realului i-a informat deja pe jucătorii care vor trebui să-şi caute echipe în iarnă. Este vorba despre Mariano Diaz şi Brahim Diaz, care în acest sezon nu prea au prins minute din partea lui Zinedine Zidane.

În plus, pe lângă cei doi, Perez negociază cu Tottenham, iar Gareth Bale ar putea fi dat la schimb de gruparea pregătită de Zinedine Zidane. "Galacticii" îl vor cu orice preţ pe Harry Kane, astfel că, în schimbul atacantului, preşedintele madrilenilor vrea să-l cedeze pe fotbalistul galez, care a mai jucat pentru Spurs între 2007 şi 2013, când a plecat la Real Madrid.

Schimbări masive la Real Madrid

"Se spun multe lucruri, dar noi avem o relaţie bună. Este jucătorul nostru, care face eforturi, se antrenează şi când nu este disponibil atunci are ceva şi punct. Se vorbeşte mult şi despre multe lucruri dar până la urmă important este că toţi ştim valoarea lui când poate juca. Când nu este disponibil, nu este şi nu trebuie să apelăm la scenarii. Avem o relaţie bună şi el este determinat să joace bine pentru echipă'' , a spus Zinedine Zidane despre Gareth Bale.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare