Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Revoluţie!". Xavi nu ţine cont de nimic! Începe curăţenia la FC Barcelona

"Revoluţie!". Xavi nu ţine cont de nimic! Începe curăţenia la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) pregăteşte o adevărată revoluţie la FC Barcelona. Presa din Spania a anunţat planurile pe care le are antrenorul catalan.

"Revoluţie!". Xavi nu ţine cont de nimic! Începe curăţenia la FC Barcelona

Barcelona a ajuns într-o situaţia extrem de delicată din punct de vedere financiar şi sportiv, căzând din UCL în Europa League, iar Xavi nu stă la discuţii. După ce a semnat sentinţa a patru jucători importanţi, presa din Spania scrie că Xavi pregăteşte o adevărată revoluţie la nivel de lot.

Potrivit jurnalistului Xavi Torres, Barcelona are sponsori noi, deci şi bani de transferuri, dar trebuie să vândă mai întâi pentru a face loc în lot. Plecările vor începe pe 21 decembrie, iar Xavi şi-a făcut deja o listă, dar adevărata revoluţie din lot începe în vara lui 2022.

Un alt jurnalist cu surse foarte bune în cadrul FC Barcelona, Fernando Polo, susţine că Xavi a transmis clar faptul că fiecare jucător va fi evaluat după performanţe, angajament şi atitudine pentru următoarele cinci luni, până în vara lui 2022, iar apoi vor avea loc mai multe plecări de jucători.

Până la vară, Barcelona pregăteşte campania de achiziţii pentru ianuarie 2022, ca să întărească echipa. Catalanii negociază pentru transferurile lui Ferran Torres (21 de ani, Manchester City) şi Edinson Cavani (34 de ani, Manchester United).

Afla mai multe despre: xavicurateniebarcelona 

viewscnt
Articole similare