Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezervă, dar decisiv! Aganovic, după victoria contra Chindiei: ”Nu e uşor să stai pe bancă” Reacţia lui Florin Ştefan

Rezervă, dar decisiv! Aganovic, după victoria contra Chindiei: ”Nu e uşor să stai pe bancă” Reacţia lui Florin Ştefan

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XI-a a Ligii I.

Pentru Chindia a marcat Dumitraşcu '39, iar pentru Sepsi OSK au punctat Aganovic '63 şi Achachbar '77.

Autorul primului gol al oaspeţilor a explicat după meci: ”Mă simt foarte bine, după două meciuri în care nu am scos un rezultat bun cu echipele care s-au apărat şi ne-au taxat pe contraatac, azi am reuşit să întoarcem rezultatul şi suntem foarte fericiţi. Din fericire, am întors scorul. Avem un lot foarte bun, avem un lot de 25 de jucători foarte buni. S-a creat un grup foarte bun şi fiecare jucător are valoare. Nu e uşor să stai pe bancă. Trebuie să te pregăteşti ca şi cum eşti în teren şi să dai totul pentru echipă”

Fostul jucător de la FCSB şi Viitorul a fost declarat omul meciului: ”E un campionat foarte greu, dacă pierzi un meci două, ieşi din play-off, dacă baţi unul, eşti acolo. Nu se ştie, se va juca până la sfârşit de campionat, cine va intra în play off. Noi avem drumul nostru. Suntem concentraţi, vrem să facem o performanţă bună la Sepsi. S-a întâmplat şi cu Hagi la Viitorul, dar toată echipa a jucat bine. Nu le-am dat mult spaţiu celor de la Chindia şi s-a văzut asta” a mai spus Adnan Aganovic

Florin Ştefan: ”Am ieşit motivaţi de la vestiare”

Internaţionalul de tineret, Florin Ştefan, a vorbit şi el la finalul partidei: ”Da, ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se închide foarte bine şio ne va fi greu să îi deschidem. Ne-au prins în prima repriză pe contraatac, ştiam că pe asta se bazează, dar am ieşit de la pauză motivaţi, să întoarcem rezultatul şi am luat cle trei puncte. Cei care au intrat şi-au făcut treaba foarte bine, ne-am acomodat. Trebuie să ne motivăm, să îi încurajăm şi pe cei tineri care intră” a spus Ştefan.

El a făcut trimitere şi la performanţa naţionalei de tineret U21 a României: ”Da, m-am uitat la meciuri. I-am susţinut pe cei de la U21, am avut mulţi colegi acolo şi îi felicit pentru această calificare şi să ne calificăm la fiecare european, dacă se poate la tineret, şi să mergem cu echipa mai mare mai sus. Da, este normal că la prima reprezentativă este mult mai greu, dar trebuie să ne antrenăm, trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să demonstrăm la meciuri că merităm că trebuie să fim acolo în lotul pentru naţionala mare.” a mai spus fundaşul stânga de la Sepsi.

Afla mai multe despre: aganovic 

viewscnt
Articole similare