Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezervă şi contra Craiovei, Gnohere pleacă de la FCSB. Gigi Becali poate aduce însă GRATIS un super marcator

Rezervă şi contra Craiovei, Gnohere pleacă de la FCSB. Gigi Becali poate aduce însă GRATIS un super marcator galerie foto

FCSB

Comentarii

Patronul roş-albaştrilor ar putea schimba din nou liniile în atac. Ar putea aduce un fost atacant al FCSB, liber de contract.

Conducătorul roş-albaştrilor s-ar putea vedea nevoit să mute din nou pe ultima sută de metri pe piaţa transferurilor. Din informaţiile Telekom Sport, Harlem Gnohere ar putea pleca în următoarele zile de la gruparea roş-albastră în China sau Golf, astfel că Mihai Teja ar rămâne în playoff cu doar două variante ofensive, Raul Rusescu şi Ioan Hora.

  • 15 goluri are Harlem Gnohere în acest sezon pentru FCSB
  • 1807 minute a bifat în acest sezon ”bizonul”
  • 41 de goluri are Harlem Gnohere în 85 de meciuri pentru gruparea roş-albastră

Niciunul dintre ei nu pare să-l impresioneze până acum pe Gigi Becali, atât Rusescu, cât şi Hora intrând ”în gura ” patronului de la FCSB: ”Gnohere a mai făcut câte ceva, dar Hora nimic. Numai faulturi şi faulturi” a tunat finanţatorul după 0-0 la Chiajna.

O eventuală plecare a lui Gnohere ar putea fi însă acoperită rapid de Becali, care ar putea profita de o situaţie incertă a echipei la care evoluează Federico Piovaccari.

Cordoba, echipa lui Piovaccari: mari probleme financiare. ”Clubul s-ar putea dizolva”

Gruparea de Segunda Division la care joacă fostul atacant din Ghencea a înregistrat un deficit de peste 4 milioane de euro la sfârşitul anului fiscal 2018. Formaţia de pe El Arcangel traversează astfel o criză financiară care a dus clubul condus de Jesus Leon şi Garcia Amado într-o situaţie limită scrie cordobadeporte.com

Cordoba CF SAD se află într-o situaţie economică disperată la începutul acestui an. Presa locală scrie că nu este deloc exclusă o dizolvare a clubului ca urmare a deficitului de 4.2 milioane de euro înregistrat la sfârşitul anului financiar 2017-2017. Pierderile uriaşe, cu peste 1.2 milioane mai mari decât anticipau Jesus Leon (preşedintele clubului) şi Alfredo Garcia Amado (foto jos, alături de antrenorul Curro Torres) la conferinţa de presă din septembrie au redus valoarea netă la mai puţin de jumătate din capitalul social.

Cordoba CF SAD a câştigat net din abonamente, bilete, televiziune şi publicitate undeva la 9.669.000 euro, o sumă mai mare decât se aşteptau oficialii clubului. Florin Andone a ajutat Cordoba din punct de vedere financiar, La Coruna plătind pentru atacantul român încă o tranşă în 2017 de 1.350.000 euro. Cu toate acestea, managementul clubului andaluz a fost unul aproape falimentar, iar gruparea de le El Arcangel a terminat anul cu datorii de 4.2 milioane de euro. ”Nu este exclusă dizolvarea clubului” scrie cordobadeporte ca urmare a acestor datorii acumulate de oficialii Cordobei.

Sursa citată scrie că mai mulţi jucători importanţi ai echipei andaluze şi-au manifestat deja dorinţa de a părăsi formaţia blanquiverde. Printre ei Chus Herrero, Alex Vallejo, Miguel de las Cuevas şi Federico Piovccari. Sursele cordobadeporte anunţă că aceştia au inclusiv întârzieri salariale, astfel că ar putea părăsi Cordoba ca jucători liberi dacă vor dori acest lucru.

Indiferent de situaţie, lui Piovaccari i s-ar deschide o uşă, pe care Becali n-ar închide-o imediat, mai ales că l-ar putea aduce gratis sau pe o sumă infimă. Cordoba ar fi probabil dispusă la negocieri indiferent de oferta vicecampioanei României.

De altfel, în ianuarie, jurnaliştii iberici au scris azi că oficialii FCSB-ului l-ar fi contactat deja pe Piovaccari, aflat în ultimele 6 luni de contract la Cordoba, iar atacantul ar fi fost tentat de o revenire în România la clubul unde a avut evoluţii foarte apreciate.

Piovaccari e om de bază la Cordoba

Fostul atacant de la FCSB este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Cordoba în acest sezon.

Italianul a marcat de 8 ori în 1262 de minute jucate şi a reuşit o pasă de gol pentru coechipierii săi.

La FCSB, Federico Piovaccari a evoluat în 43 de partide, a marcat 16 goluri şi a reuşit 6 pase de gol. În cariera sa, ”Piova” a mai jucat la Treviso, Triestina, Cittadella, Ravenna, Eibar, Sampdoria, Brescia sau Wester Sydeney Wanderers.

  • Piovaccari a fost împrumutat de Sampdoria la FCSB în sezonul 2013/2014
  • Atacantul a cucerit atunci titlul în Liga I şi Cupa României
  • 10 goluri a marcat Piovaccari în Liga I şi unul în grupele Ligii Campionilor

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalipiovaccari 

viewscnt
Articole similare