Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezistă Dinamo fără Sorescu? ”E simplu, scoate cinci goluri şi vezi cum arată” Ce spune Panduru despre transferul dinamovistului: ”Eu nu cred că nu are oferte!”

Rezistă Dinamo fără Sorescu? ”E simplu, scoate cinci goluri şi vezi cum arată” Ce spune Panduru despre transferul dinamovistului: ”Eu nu cred că nu are oferte!”
Comentarii

Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a treia a Ligii I. Dinamoviştii au reuşit să obţină victoria după ce au fost conduşi cu 1-0.

Academica Clinceni a deschis scorul prin Cioiu, în minutul 37, însă Dinamo a revenit şi a punctat prin Sorescu '45+4 şi '90+4 şi Mihaiu '71. După acest rezultat, Dinamo a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte, fiind peste nume precum Universitatea Craiova şi FCSB. 

Invitat în studioul Telekomsport, expertul Basarab Panduru a vorbit despre fundaşul Deian Sorescu, care a înscris o dublă în meciul de luni seara şi este cel mai bun marcator din Liga 1, cu 5 reuşite. 

”Crezi că nu e niciun club interesat să dea 800 de mii pe Sorescu?”

”Crezi că nu e niciun club interesat să dea 800 de mii pe Sorescu? Eu nu cred. Cred că ai un club sau două interesate, dar nu ştie nimeni preţul exact. La noi, în România, e foarte greu. Se schimbă preţul imediat. După golurile astea două, sigur s-a schimbat. Cum arată Dinamo fără Sorescu? E simplu, scoate cinci goluri şi vezi cum arată. Cine vrea să-l cumpere? Vrea FCSB...ok cât cereţi voi pe Moruţan? 10 milioane? 

M-ar întrista foarte tare să aud că nu sunt oferte pentru Sorescu. Poate să nu mai joace nici el şi atunci nu mai valorează nici atât şi nu faci nimic. Are valoare, e un jucător valoros. Cam bate şi la uşa echipei naţionale”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-sorescu-panduru 

viewscnt
Articole similare