Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat şoc pentru Mourinho! Portughezul a fost umilit în Norvegia. Nu a încasat niciodată şase goluri la o echipă pe care a antrenat-o!

Rezultat şoc pentru Mourinho! Portughezul a fost umilit în Norvegia. Nu a încasat niciodată şase goluri la o echipă pe care a antrenat-o!
Comentarii

Bomba zilei în Conference League a venit din Norvegia, acolo unde Bodo Glimt a spulberat-o pe AS Roma, formaţia lui Jose Mourinho

AS Roma a fost învinsă cu 6-1 în Norvegia de Bodo Glimt în UEFA Conference League.

A fost pentru prima dată în cariera lui Jose Mourinho când o echipă antrenată de el a încasat şase goluri. Cele mai multe i le administrase Barcelona, pe vremea când o antrena pe Real Madrid (cinci).

Pentru Bodo Glimt este cea mai răsunătoare victorie din istoria sa în cupele europene. De numele norvegienilor se lega şi cea mai dură înfrângere a unei echipe din Italia (Sampdoria, în 1995, scor 0-3) în faţa unei formaţii din această ţară. Tot Bodo Glimt a doborât acest record în confruntarea cu AS Roma.

Mourinho a trimis echipa a doua în Norvegia

Pe un frig pătrunzător, Mourinho a decis să-şi menajeze titularii pentru acest meci.

Cu şase puncte din primele două meciuri, Roma aplicase două corecţii echipelor Zorya şi CSKA Sofia, pe care le-a învins cu 3-0 şi 5-1.

Nu se aştepta însă Mourinho ca echipa sa fie controlată şi zdrobită într-o asemenea manieră în Norvegia.

Portughezul a început meciul cu Rui Patricio - Reynolds, Ibanez, Kumbulla, Calafiori - Diawara, Villar, Darboe - Perez, El Shaaray, Mayoral. După pauză i-a mai trimis în teren pe Cristante, Mkhtaryan, Abraham, Shomurodov sau Lorenzo Pellegrini. Prea târziu însă pentru a mai schimba ceva dintr-un meci care le-a scăpat romanilor de sub control. S-a terminat 6-1 pentru  Bodo Glimt care este acum noul lider al grupei. 

Afla mai multe despre: jose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare