Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat URIAŞ pentru Cosmin Olăroiu! Jiangsu a învins-o pe Guangzhou Evergrande, deşi n-a primit trei penalty-uri clare VIDEO AICI

Rezultat URIAŞ pentru Cosmin Olăroiu! Jiangsu a învins-o pe Guangzhou Evergrande, deşi n-a primit trei penalty-uri clare VIDEO AICI

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning a învins-o în etapa cu numărul 13 din Superliga Chineză pe Guangzhou Evergrande, scor 2-1.

Guangzhou Evergrande este cea mai puternică financiar formaţie din China şi liderul la zi al seriei din care face parte şi echipa lui Olăroiu.

Jiangsu a fost însă echipa mai bună în meciul direct şi a obţinut cele trei puncte după reuşita din minutul 76 a italo-brazilianului, Eder Martins.

Alex Teixeira deschisese scorul pentru trupa românului, în minutul 44. Guangzhou, formaţie pregătită de Fabio Cannavaro, a egalat prin He Chao, în minutul 72. Eder a adus victoria formaţiei lui Olăroiu prin reuşita pe care o puteţi vedea mai jos.

 

Formaţia lui Olăroiu a solicitat trei lovituri de la 11 metri în acest meci, cel puţin două dintre ele clare. 

În urma acestui rezultat, Jiangsu Suning are 23 de puncte şi este pe locul 2 în seria din care face parte, chiar în spatele liderului, Guangzhou Evergrande. În etapa viitoare, formaţia lui Olăroiu are o deplasare dificilă la Shenzhen.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare