Experiențe împreună.
You are here:

Rezultate şi clasament Liga Campionilor la handbal. CSM Bucureşti şi Vâlcea, pe loc de sferturi

Rezultate şi clasament Liga Campionilor la handbal. CSM Bucureşti şi Vâlcea, pe loc de sferturigalerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia norvegiană Vipers, scor 25-23 (11-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, din nou 14 goluri.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 7 puncte, iar Vipers rămâne cu 5 puncte .

Rezultatele şi clasamentul în grupa CSM-ului

  • Ferencvaros - Rostov 31-35

Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupa I: 23-33 cu FTC Budapesta şi 32-27 cu Metz.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: CSM Bucureşti – FTC Budapesta (21 februarie), Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie). În grupa preliminară B a competiţiei, CSM a obţinut rezultatele: 24-22 şi 21-25 cu Team Esbjerg, 23-23 şi 22-23 cu Rostov Don şi 35-19 şi 28-19 cu MKS Lublin.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, scor 29-20 (10-6), în al treilea meci din grupa principală II a Ligii Campionilor.

În urma rezultatului, SCM Râmnicu Vâlcea rămâne cu 4 puncte (locul 4), iar Gyor îşi consolidează poziţia de lider, cu 13 puncte.

Rezultatele şi clasamentul în grupa vâlcencelor

  • Buducnost - Ljubliana 30-28

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe