Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rezultatele trebuie să vorbească". Pablo Cortacero a intervenit după începutul slab de sezon al lui Dinamo! Ce a spus despre Cosmin Contra

"Rezultatele trebuie să vorbească". Pablo Cortacero a intervenit după începutul slab de sezon al lui Dinamo! Ce a spus despre Cosmin Contra

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a luat cuvântul, după ce Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere, în ciuda investiţiilor făcute.

Pablo Cortacero, după Dinamo - U Craiova 0-1: "Şi jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren"

Aşteptările noilor finanţatori de la Dinamo sunt mari, iar Cosmin Contra trebuie să ducă echipa în play-off, în acest sezon. Totuşi, alb-roşii au avut un început foarte slab. 

  • 0-1 cu U Craiova, 2-3 cu FCSB şi 0-1 cu UTA sunt ultimele rezultatele ale dinamoviştilor, în Liga 1.

După ultimele rezultate, Pablo Cortacero a vorbit despre Cosmin Contra, pe care l-a asigurat că se bucură de încrederea investitorilor. Totuşi, Cortacero le-a atras atenţia jucătorilor dinamovişti:

"Eu am încredere totală în Contra, dar evident că rezultatele trebuie să vorbească. Ceea ce ştiu este că se munceşte foarte bine la echipă şi că atât el cât şi directorul sportiv şi tot staff-ul tehnic şi-au făcut treaba. Contra e antrenorul echipei şi atât el, cât toţi cei care se ocupă de partea sportivă, ştiu că trebuie să îmbunătăţească nişte aspecte şi o vor face. Dar şi jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren", a declarat Cortacero, pentru doardinamo.ro.

După şapte etape din Liga 1, Dinamo se află pe locul 14, cu cinci puncte obţinute. "Câinii" au cu patru puncte mai multe decât Astra, care e pe ultimul loc. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare