Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rezultatul mă mulţumeşte” Emil Săndoi, fericit după remiza de la Botoşani: ”Egalul de azi înseamnă trei puncte pentru noi”

”Rezultatul mă mulţumeşte” Emil Săndoi, fericit după remiza de la Botoşani: ”Egalul de azi înseamnă trei puncte pentru noi”

Chindia Targoviste

Comentarii

FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 12-a a Ligii I.

”E un rezultat de egalitate care pe mine mă mulţumeşte în condiţiile în care l-am obţinut. Cred că ne-am învăţat în ultima perioadă să jucăm şi în zece oameni. Este un punct muncit şi mai ales în condiţiile în care l-am obţinut valorează trei puncte.” a mărturisit Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, la finalul partidei.

”A fost un meci greu, cu o echipă care joacă foarte bine, mai ales acasă. Pentru noi este un rezultat pozitiv şi este bine venit şi un punct” a mărturisit şi Cherchez, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Chindiei.

Din minutul 73, Chindia Târgovişte a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Suciu.

FC Botoşani - Chindia 0-0

Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu - Tîrcoveanu (Florescu '59), Papa Şeroni '85), Ongenda (Roman '84) - Kage (Lupeta '72), Petkovski (Santos '59), Sila. Antrenor: Marius Croitoru

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Martac - Neguţ, Dulca, Suciu, Corbu - M. Şerban (Jipa ' 89)- Cherchez. Antrenor: Emil Săndoi

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare