Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultatul RMN-ului Larisei Iordache: campioana noastră va putea evolua în finală! EXCLUSIV

Rezultatul RMN-ului Larisei Iordache: campioana noastră va putea evolua în finală! EXCLUSIVgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Larisa Iordache s-a calificat, duminică, în finală la bârnă, chiar dacă a suferit o accidentare la aterizarea de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Telekom Sport a aflat în exclusivitate în urmă cu câteva minute verdictul RMN-ului făcut de campioana noastră, iar veştile sunt cât se poate de bune: Larisa Iordache va putea evolua în finală!

Campioana noastră va avea totuşi nevoie de trei zile de pauză în urma unei entorse: ”Acum am ieşit de la RMN. E vorba de o entorsă metatarsiană, dar Larisa face finala. Va avea nevoie de trei zile de pauză” ne-a confirmat în exclusivitate, antrenorul Cristi Moldovan.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona gleznei stângi la aterizare, zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei şi şi-a revenit pentru finală, în pofida unor dureri persistente.

Larisa Iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la JO din 2012. În finala de la bârnă de atunci s-a clasat pe locul 6 (nota 14.200).

autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: larisa iordachecristi moldovan 

viewscnt
Articole similare