Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Bayern a spulberat-o pe Beşiktaş şi e ca şi calificată! Haţegan le-a făcut viaţa grea turcilor

REZUMAT VIDEO | Bayern a spulberat-o pe Beşiktaş şi e ca şi calificată! Haţegan le-a făcut viaţa grea turcilor
Comentarii

Bayern Munchen a câştigat cu 5-0 prima manşă a dublei cu Beşiktaş şi este ca şi calificată în sferturile Ligii Campionilor. Ovidiu Haţegan a avut parte de un meci dificil, iar în minutul 16 i-a lăsat pe turci în inferioritate numerică.

Soarta calificării a părut că a fost în dubiu doar 15 minute, chiar dacă Bayern a reuşit deschiderea scorului abia în minutul 43. După primul sfert de oră, Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Vida, după un fault în poziţie de ultim apărător, iar misiunea turcilor a fost una imposibilă.

Beşiktaş a rezistat până în minutul 43, când Muller a punctat după o bâlbâială în careu. În partea a doua, gazdele s-au dezlănţuit şi au marcat de încă patru ori. Muller şi Lewandowski au reuşit dubla, în timp ce Coman şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Bayern a câştigat cu 5-0 şi e deja calificată în optimi, acolo unde o aşteaptă deja Liverpool şi Manchester City, formaţii care au rezolvat şi ele soarta calificării încă din prima manşă.

REZUMAT VIDEO:

VIDEO | BAYERN - BEŞIKTAŞ 5-0

ECHIPELE DE START:

BAYERN: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Martines - Rodriguez, Vidal - Coman, Lewandowski, Muller
BEŞIKTAŞ: Fabricio - Adriano, Pepe, Vida, Erkin - Hutchinson, Medel - Quaresma, Talisca, Babel - Love

Min. 90+2: Fluier final.

Min. 88: GOOOOL Bayern! Lewandowski realizează dubla şi aruncă prosopul pentru Beşiktaş.

Min. 79: GOOOOL Bayern! Lewandowski duce scorul la 4-0.

Min. 66: GOOOOL Bayern! Muller realizează dubla şi Bayern are 3-0.

Min. 53: GOOOOL Bayern! Coman dublează avantajul gazdelor.

Min. 50: O nouă ocazie URIAŞĂ pentru Bayern! Lewandowski trimite în bară, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Min. 45+2: Pauză la Munchen.

Min. 43: GOOOOL BAYERN! Muller deschide scorul

Min. 30: Ocazie imensă pentru Bayern! Hummels loveşte puternic cu capul, dar Fabricio scoate senzaţional.

Min. 15: ROŞU pentru VIDA! Haţegan îl elimină pe fundaşul lui Beşiktaş, după un fault în poziţie de ultim apărător

Min. 9: Prima ocazie importantă. Şutul lui Coman e salvat de Fabricio.

Min. 1: A început meciul

Bayern - Beşiktaş e, la prima vedere, una din cele mai dezechilibrate optimi din aceste sezon al Ligii Campionilor, însă turcii sunt decişi să demonstreze că nu întâmplător au câştigat grupa din care au făcut parte.

  • Bayern a ocupat locul 2 în Grupa B, câştigată de PSG. Nemţii au încheiat faza grupelor cu 14 puncte, la egalitate cu formaţia din Franţa, însă au fost dezavantajaţi de rezultatele directe
  • Beşiktaş a câştigat Grupa G din Champions League, cu 14 puncte, fiind neînvinsă în confruntările cu Porto, Leipzig şi AS Monaco (4 victorii, două egaluri)

Ghinionistă la tragerea la sorţi, în condiţiile în care a dat peste una din cele mai tari echipe din competiţie deşi a încheiat pe primul loc în grupa G, trupa lui Şenol Güneş pare într-o misiune imposibilă pe Allianz Arena.

După un start de sezon în care bavareziil-au demis pe Carlo Ancelotti şi l-au readus pe Jupp Heynckes, Bayern şi-a intrat în ritm, iar sub comanda noului antrenor a înregistrat 24 de victorii şi o singură înfrângere. Cu o serie de 15 victorii consecutive, Bayern nici nu concepe să se împiedice în faţa campioanei Turciei şi vizează din nou fazele finale ale Ligii Campionilor.

Portarul Manuel Neuer e singura absenţă notabilă pentru Bayern în meciul din această seară, insă Ulreich a dovedit că poate oferi siguranţa de care echipa are nevoie.

Pentru Beşiktaş, calificarea în optimi reprezintă deja cea mai bună performanţă în Liga Campionilor, după schimbarea formatului. E pentru prima dată când turcii au reuşit să treacă de faza grupelor, la a şaptea participare.

Bayern - Beşiktaş, echipele probabile

  • Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Müller, James - Coman, Robben, Lewandowski
  • Beşiktaş: Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano - Hutchinson, Medel, Quaresma, Talisca, Babel - Vágner Love


Declaraţiile antrenorilor înainte de Bayern - Beşiktaş, din optimile Champions League

Şenol Guneş, antrenor Beşiktaş: "Bayern poate alinia două echipe! Au un lot mare, cu mulţi jucători de top. Ne aşteptăm ca Robben şi Lewandowski să fie pe teren şi poate chiar Ribery. Dar nu contează cine va juca. Noi trebuie să avem grijă şi să ne facem treaba. Vrem să facem pressing sus şi să le facem viaţa grea. Vom juca 11 la 11, e atât de simplu...".

Jupp Heynckes, antrenor Bayern: "Nu am o echipă A sau B. Avem un singur Bayern. Toţi jucătorii îşi ştiu poziţia şi se înţeleg între ei, deci nu cred că sunt mari probleme cu rotaţia. Sunt mai multe beneficii, pentru că astfel toţi se simt importanţi şi se menţin proaspeţi. Nu e uşor, dar cred că jucătorii sunt mulţumiţi de modul în care am gestionat situaţia până acum. Beşiktaş e o echipă care joacă un fotbal foarte bun şi nu e nicio surpriză că sunt aici. Au câştigat toate cele trei meciuri jucate în deplasare în faza grupelor. Nu se "ascund" şi încearcă să joace un fotbal ofensiv - dacă sunt lăsaţi. Asta e cheia. Ei vor aştepta orice oportunitate, iar noi trebuie să fim pregătiţi. Sper că echipa mea va oferi o performanţă de top şi să punem bazele pentru o calificare în sferturi".

PROGRAM LIGA CAMPIONILOR şi EUROPA LEAGUE

MARŢI

21:45 Chelsea - Barcelona - Telekom Sport 1

21:45 Bayern - Beşiktaş - Telekom Sport 2


MIERCURI

21:45 Sevilla - Man. United - Telekom Sport 1 şi online pe www.telekomsport.ro

21:45 Şahtior - Roma - Telekom Sport 2


JOI

20:00 Lazio - FCSB - Telekom Sport 1

20:00 Leipzig - Napoli - Telekom Sport 2

20:00 Villarreal - Lyon - Telekom Sport 3

20:00 At.Madrid - Copenhaga - Telekom Sport 4

22:05 Milan - Ludogoreţ - Telekom Sport 2

22:05 Atalanta - Dortmund - Telekom Sport 3

22:05 Arsenal - Ostersunds - Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: bayern munchenbasiktasliga campionilor 

viewscnt
Articole similare