Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Chelsea - FC Barcelona 1-1. Messi a marcat primul său gol împotriva londonezilor

REZUMAT VIDEO | Chelsea - FC Barcelona 1-1. Messi a marcat primul său gol împotriva londonezilor
Comentarii

Chelsea şi FC Barcelona au încheiat la egalitate meciul de pe Stamford Bridge, scor 1-1. Mai întâi, Willian a deschis scorul pentru echipa pregătită de Antonio Conte, apoi Messi a egalat, după o greşeală mare în defensiva gazdelor.

Ca un italian adevărat, Conte a închis cât a putut de bine jocul în Chelsea - FC Barcelona! În prima repriză, catalanii nu prea au ajuns în careul lui Courtois, în timp ce londonezii au atacat serios. Willian a tras de două ori în bară. ter Stegen era bătut la prima execuţie a brazilianului, dar a avut noroc. Scenariul s-a repetat peste 7 minute. Willian a zguduit din nou bara cu un şut din afara careului.

S-a jucat la fel şi dupa pauză, iar Willian a încercat aceeaşi schemă. De această dată, însă, i-a ieşit perfect. Apoi Chelsea a blocat din nou atacurile Barcelonei. Iar cum greşeala e omenească, inevitabil a apărut. Eroare în lanţ, interceptie Iniesta, gol...cine altul?! Lionel Messi. 730 de minute i-au trebuit argentinianului ca să marcheze primul lui gol în poarta lui Chelsea!

1-1 pe Stamford Bridge, iar verdictul se dă pe 14 martie, pe Camp Nou.

REZUMATUL PARTIDEI:

 
Chelsea - FC Barcelona 1-1
Au marcat: Willian '62 / Messi '75
 
Echipele de start:
 
Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Christense, Rudiger - Moses, Fabregas, Kante, Alonso - Willian, Hazard, Pedro
 
FC Barcelona: ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Iniesta, Busquets, Paulinho - Messi, Suarez, Rakitic

Min. 75 - GOOOOOOOOL Messi marchează pentru FC Barcelona. Acesta a fost primul gol marcat de argentinian după 730 de minute jucate împotriva lui Chelsea



Min. 62 - GOOOOOOOOL Willian deschide scorul pentru Chelsea cu un şut din afara careului de 16 metri



Min. 41 - O nouă bară pentru Willian. Încă un şut superb al brazilianului



Min. 33 - Fază superbă creată de Willian. Mingea trimisă de brazilian loveşte bara porţii lui ter Stegen

 
Min. 16 - Ocazie mare ratată de Paulinho, după o centrare perfectă a lui Messi
 

Liga Campionilor ne-a rezervat şi în această săptămână alte patru partide spectaculoase din faza optimilor de finală. Cel mai tare duel este cel dintre Chelsea şi FC Barcelona. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, marţi, de la ora 21:45, şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Chelsea - Barcelona, echipele probabile

  • Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Moses, Kanté, Fàbregas, Alonso - Hazard, Pedro - Morata
  • Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Paulinho, Rakitić - Iniesta, Messi, Suárez

  • LIVE VIDEO CHELSEA - FC BARCELONA, marţi, de la 21:45, pe Telekom Sport 1

În fazele eliminatorii, FC Barcelona şi Chelsea s-au mai întâlnit de două ori în ultimul deceniu, iar calificările au fost împărţite. Mai întâi, catalanii au obţinut o calificare dramatică în finala Ligii Campionilor din 2009, după golul marcat de Iniesta în minutul 90+3 al partidei de la Londra. Ulterior, FC Barcelona s-a impus cu 2-0 în finala cu Manchester United şi a câştigat trofeul.

A urmat o nouă întâlnire între cele două în semifinalele Ligii Campionilor, de această dată în 2012. După o victorie cu 1-0 pe Stamford Bridge, Chelsea şi-a luat revanşa pentru eliminarea din 2009, a scos o remiză, scor 2-2, în deplasarea din Spania, şi s-a calificat în marea finală, unde avea să se şi impună la loviturile de departajare în faţa lui Bayern Munchen.

LIVE VIDEO CHELSEA - FC BARCELONA. Marele Ronaldinho

Au trecut 13 ani de la întâlnirea din optimile de finală ale Ligii Campionilor dintre Chelsea şi FC Barcelona. După un 2-1 pe Camp Nou, englezii s-au impus pe propriul teren cu 4-2 şi s-au calificat în sferturile de finală. Însă, chiar dacă au fost eliminaţi, catalanii au rămas în istorie graţie lui Ronaldinho. Brazilianul a avut o execuţie senzaţională cu şpiţul şi a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din toate timpurile.

Pentru alte execuţii cel puţin la fel de spectaculoase, nu rataţi prima manşă a duelului dintre Chelsea şi FC Barcelona, marţi, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc barcelonachampions leagueliga campionilorchelseamessironaldinho 

viewscnt
Articole similare