Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Dinamo Kiev - Lazio 0-2. Italienii continuă în Europa după 4-2 la general!

REZUMAT VIDEO | Dinamo Kiev - Lazio 0-2. Italienii continuă în Europa după 4-2 la general!

UEFA Europa League

Comentarii

Lazio s-a impus cu 2-0 în meciul din Ucraina cu Dinamo Kiev şi s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League.

Lucas Leiva şi de Vrij au marcat singurele două goluri ale meciului. Starul Immobile a avut o prestaţie slabă şi a fost înlocuit de Caidedo. Ştefan Radu ne-a dat emoţii mari în minutul 58 atunci când a fost lăsat inconştient de portarul Boyko. Din fericire românul a stat pe teren până la finalul meciului.

Echipele de start:

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Boyko - Kedziora, Burda, Kadar, Pivaric - Şepelev, Buyalskyy - Morozyuk, Moraes, Tsygankov - Besiedin
Lazio (3-5-2): Strakosha - Marchi, de Vrij, Radu - Gabbaron, Parolo, Lucas, Alberto, Lulic - Anderson, Immobile

LIVE VIDEO Dinamo Kiev - Lazio Europa League

După prestaţia din meciul tur, Dinamo Kiev este uşor favorită să ajungă în sferturile de finală ale Europa League. Gruparea din Ucraina n-a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon. Mai mult de atât, Dinamo Kiev a câştigat trei din cele cinci meciuri disputate acasă în acest sezon de cupe europene. Aşadar, Lazio se află în faţa unui meci extrem de greu, mai ales în condiţiile în care trupa lui Simone Inzaghi a demonstrat o oarecare slăbiciune atunci când joacă ”afară”. Vezi meciul cu FCSB, când laziali au pierdut la Bucureşti cu 1-0. Mai mult de atât, romanii au doar două victorii pe teren străin în ultimele zece deplasări!

LIVE VIDEO Dinamo Kiev - Lazio Europa League

Ultima oară când cele două formaţii s-au întâlnit într-un meci direct la Kiev se întâmpla în 1999, în faza grupelor Ligii Campionilor. Lazio s-a impus cu 1-0. Atunci, ambele echipe s-au calificat în faza eliminatorie, dintr-o grupă din care au mai făcut parte Leverkusen şi Maribor. Dinamo Kiev nu pare deloc o echipă fragilă în acest moment şi nu mare ne-ar fi mirarea dacă s-ar califica în fazele următoare.

 

Afla mai multe despre: laziodinamo kieveuropa leagueonline 

viewscnt
Articole similare