Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Remiză surprinzătoare la Roma. Lazio şi Dinamo Kiev au încheiat la egalitate, scor 2-2

REZUMAT VIDEO | Remiză surprinzătoare la Roma. Lazio şi Dinamo Kiev au încheiat la egalitate, scor 2-2
Comentarii

După o primă repriză ştearsă, fără prea multe ocazii, Lazio şi Dinamo Kiev au oferit o repriză secundă de-a dreptul nebună. S-au marcat patru goluri, câte două de fiecare parte, iar calificarea în sferturile de finală se va decide săptămâna viitoare în Ucraina.

Cu Stefan Radu titular, Lazio a dominat prima repriza cu Dinamo Kiev. Anderson a avut cea mai mare ocazie. Dinamo Kiev a scapat fara gol si dupa interventia lui Burda, care i-a suflat mingea lui Immobile.

In debutul partii secunde s-a modificat şi tabela: ajuns în şase metri, Tsygankov a parut ca preia gresit, dar a finalizat superb. Doar doua minute a durat avantajul ucrainenilor: Immobile a marcat al saselea său gol in actualul sezon european.

Ştefan Radu şi-a spart buza după un contact mai dur cu un adversar, dar a continuat meciul fără probleme. Lazio a trecut in avantaj după o oră de joc graţie lui Anderson.

Dar imediat, oaspetii puteau restabili egalitatea, insa Pivaric nu l-a putut invinge pe Strakosha. A reusit s-o faca fostul jucator al Gloriei Bistrita, Junior Moraes, cu un sut de la distanta. Immobile putea aduce victoria gazdelor în minutul 95, dar a nimerit bara. S-a terminat 2-2, iar returul din Ucraina se anunta unul infernal pentru echipa lui Stefan Radu.

REZUMATUL PARTIDEI:

Lazio - Dinamo Kiev 2-2
Au marcat: Immobile '54, Anderson '62 / Tsygankov '52, Moraes '79

Echipele de start: 
 
Lazio: Strakosha - Wallace, de Vrij, Radu - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lukaku - Anderson, Immobile
 
Dinamo Kiev: Boyko - Kedziora, Burda, Kadar, Pivaric - Shaparenko, Buyalskyy - Tsygankov, Garmash, Morozyuk - Besiedin

Afla mai multe despre: lazioromaeuropa leaguedinamo kievitaliaucrainastefan radu 

viewscnt
Articole similare