Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Roma se bate singură şi Barcelona e mai mult ca sigur în semifinale! Italienii şi-au dat două autogoluri şi au gafat teribil în apărare

REZUMAT VIDEO |  Roma se bate singură şi Barcelona e mai mult ca sigur în semifinale! Italienii şi-au dat două autogoluri şi au gafat teribil în apăraregalerie foto
Comentarii

Barcelona a câştigat cu 4-1 prima manşă a dublei cu AS Roma şi e aproape calificată în semifinalele Ligii Campionilor. A fost un meci de coşmar pentru italieni, care s-au bătut singuri cu gafe pe bandă rulantă în apărare şi două autogoluri incredibile.

A fost o seară de coşmar pentru AS Roma pe Camp Nou. Italienii le-au făcut cadou o victorie categorică celor de la Barcelona, după o prestaţie catastrofală în apărare.

După o jumătate de oră destul de echilibrată, în care doar bara lui Rakitic a mai animat atmosfera, meciul s-a trezit la viaţă pe final de repriză. De Rossi, în minutul 38, a deblocat tabela şi a deschis seria autogolurilor pentru AS Roma. 1-0 pentru Barcelona la pauză, dar partea secundă începe fix după acelaşi scenariu cu care s-a închis primul mitan.

Manolas îşi învinge şi el portarul în minutul 56, iar Roma e KO trei minute mai târziu. Alisson respinge şutul lui Suarez, iar Pique, minutul 39, duce scorul la 3-0, simplu, cu latul, din câţiva metri. Dzeko îl învinge pe ter Stegen cu zece minute înainte de final, dar Roma n-apucă prea mult să spere la minuni.

Minutul 87 vine cu o gafă de curtea şcolii în careul lui AS Roma, iar Luis Suarez n-are cum să refuze o asemenea ofertă. 4-1 şi Barcelona e aproape calificată în semifinale.

VIDEO REZUMAT | BARCELONA - AS ROMA 4-1 (De Rossi a.g 38, Manolas a.g. 56, Pique 59, Suarez 87 / Dzeko 80 )

ECHIPELE DE START:

BARCELONA: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - S. Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, L. Suarez

AS ROMA: Alisson - Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Strootman - Florenzi, Dzeko, Perotti


Min. 90+3: Fluier final.

Min. 87: GOOOL BARCELONA! Luis Suarez marchează după o gafă imensă a jucătorilor de la AS Roma.

Min. 80: GOOOL ROMA! Dzeko punctează şi italienii reduc din diferenţă.

Min. 78: Ocazie imensă pentru Roma! ter Stegen îşi repară gafa cu o paradă senzaţională

Min. 59: GOOOL BARCELONA! Pique duce scorul la 3-0, după ce Alisson respinge şutul lui Suarez.

Min. 56: GOOOL BARCELONA! Al doilea autogol pentru AS Roma. Manolas îşi trimite mingea în poartă.

Min. 53: Şansă importantă pentru Messi! Şutul argentinianului e apărat de Alisson.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min 45: Pauză.

Min. 38: GOOOL BARCELONA! Mai clar, autogol în contul lui De Rossi.

Min. 22: BARĂ BARCELONA! Şutul lui Rakitic nimereşte bara stângă a lui Alisson.

Min. 9: Roma cere penalty, la o cădere în careu a lui Dzeko! Nu se dă nimic, grea decizie!

Min. 7: GOL ANULAT! Luis Suarez îl învinge pe Alisson, dar golul este anulat. Atacantul Barcelonei a fost în ofsaid.

Min. 1: A început meciul.


FC Barcelona şi AS Roma se întâlnesc în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Meciul va fi miercuri, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Cele două echipe s-au mai întâlniot de cinci ori până acum, însă romanii n-au câştigat niciun meci jucat pe Camp Nou. Patru partide au avut loc în Liga Campionilor, în timp ce un meci, disputat în august 2015, s-a disputat în cadrul unui turneu de pregătire. O singură dată s-a impsu Roma în faţa catalanilor. A fost o victorie în februarie 2002, scor 3-0, pe propriul teren. În schimb, ultima întâlnire directă dintre cele două echipe nu s-a terminat prea bine pentru italieni. În noiembrie 2015, AS Roma a fost umilită pe Camp Nou, Barcelona câştigând meciul cu scorul de 6-1.

LIVE VIDEO FC BARCELONA - AS ROMA. Cum au ajuns în sferturile de finală

După ce a câştigat o grupă din care au mai făcut parte Juventus Torino, Sporting Lisabona şi Olympiakos, FC Barcelona a dat în optimile de finală ale Ligii Campionilor peste Chelsea. După un 1-1 pe Stamford Bridge, catalanii au făcut spectacol pe propriul teren şi s-au impus cu 3-0.

De partea cealaltă, AS Roma a avut un parcurs asemănător cu cel al catalanilor. A câştigat grupa în faţa celor de la Chelsea, Atletico Madrid şi Qarabag, apoi, în optimi, a eliminat-o pe Şahtior Doneţk, graţie golului marcat în deplasare.

LIVE VIDEO FC BARCELONA - AS ROMA. Echipele probabile

FC Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Paulinho, Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez

AS Roma: Alisson - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Perotti

Nu rataţi meciul FC Barcelona - AS Roma, miercuri, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc barcelonaas romaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare