Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Şahtior - AS Roma 2-1. Golul superb marcat de Fred a decis meciul de la Harkov

REZUMAT VIDEO | Şahtior - AS Roma 2-1. Golul superb marcat de Fred a decis meciul de la Harkov
Comentarii

Şahtior Doneţk a obţinut o victorie importantă în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scor 2-1, cu AS Roma. Deşi au fost conduşi în pauza partidei, ucrainenii şi-au revenit în partea a doua şi au întors scorul prin golurile superbe marcate de Ferreyra şi Fred.

Şahtior Doneţk a făcut un pas important spre o calificare în sferturile Ligii Campionilor. A învins-o pe AS Roma pe un ger teribil, la minus opt grade Celsius. Italienii nu au fost afectaţi de frig în prima parte a meciului. Au dominat clar, iar înainte de pauză au deschis scorul. Cengiz Under a marcat, chiar sub privirile lui Mircea Lucescu, venit să îl monitorizeze pe turcul de 20 de ani (VIDEO AICI).

AS Roma a fost de nerecunoscut după pauză. Nu a mai contat în ofensivă, iar Şahtior a atacat frenetic prin sud-americanii săi. Egalarea a venit de la a argentinainul Faccundo Ferreyra, care a ajuns la cel de-al 23-lea gol din acest sezon. Scorul final l-a stabilit Fred, cu o execuţie superbă din lovitură liberă, iar pe 13 martie returul de pe Olimpico va începe de la scorul de 2-1 pentru Şahtior Doneţk.

REZUMATUL PARTIDEI:


Şahtior - AS Roma 2-1
Au marcat: Ferreyra '52, Fred '71 / Under '41


Echipele de start:

Şahtior: Pyatov - Butko, Kryvtsov, Rakitsky, Ismaily - Stepanenko, Fred - Marlos, Taison, Bernard - Ferreyra
Rezerve: Shevchenko, Alan Patrick, Dentinho, Kovalenko, Ordets, Petryak, Zubkov

AS Roma: Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Strootman - Under, Nainggolan, Perotti - Dzeko
Rezerve: Skorupski, Gerson, Schik, Peres, Pellegrini, Jesus, Defrel

Min. 71 - GOOOOOOOOOOL Fred marchează un gol senzaţional din lovitură liberă



Min. 52 - GOOOOOOOOOOL Ferreyra egalează pentru Şahtior



Min. 41 - GOOOOOOOOOOL Under marchează după o pasă excelentă a lui Dzeko



Min. 6 - Ratări în lanţ pentru AS Roma


Şahtior - AS Roma, echipele probabile

  • Şahtior Doneţk: Pyatov - Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily - Fred, Stepanenko -Marlos, Taison, Bernard - Ferreyra
  • AS Roma: Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, Strootman - Cengiz Ünder, Perotti, El Shaarawy - Dzeko

Şahtior şi AS Roma, două dintre performele fazei grupelor Champions League, au fost aduse faţă în faţă de sorţi.

Şahtior Doneţk s-a calificat în optimi după ce a ocupat locul doi în Grupa F, peste Feyenoord şi Napoli, fiind depăşită doar de Manchester City, formaţie pe care a învins-o însă pe teren propriu, scor 2-1.

Toate drumurile duc la Roma pentru Şahtior.
Ucrainenii au descoperit că există viaţă şi după plecarea lui Mircea Lucescu, iar tehnicianul Paulo Fonseca speră să egaleze performanţa din 2011, când Il Luce o ducea pe Şahtior până în sferturile de finală ale competiţiei.

Coincidenţă sau nu, Şahtior o elimina atunci în optimi chiar pe AS Roma, după o dublă victorie memorabilă. Echipa din Doneţk se impunea cu 3-2 şi 3-0 şi obţinea biletele pentru un sfert în faţa Barcelonei, formaţie ce avea să câştige trofeul în acel an.

În faţa ucrainenilor vor fi însă acum o echipă AS Roma care a lăsat-o acasă pe Atletico Madrid şi care a încheiat grupa peste Chelsea, după două meciuri memorabile făcute în faţa londonezilor. După 3-3 pe Stamford Bridge, Roma s-a impus cu 3-0 pe teren propriu şi şi-a asigurat primul loc în Grupa C.

Italienii au traversat o lună neagră pe plan intern, cu 7 meciuri fără victorie între 20 decembrie 2017 şi 28 ianuarie 2018, însă par să-şi fi revenit la timp pentru confruntarea de miercuri. Elevii lui Eusebio Di Francesco au înregistrat trei victorii consecutive vor să-şi continue seria şi în Europa.

Nu rata partida Şahtior - AS Roma, miercuri, de la 21:45, pe Telekom Sport 2!

Afla mai multe despre: sahtioras romaliga campioniloroptimichampions league 

viewscnt
Articole similare