Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Sevilla şi Manchester United amână deznodământul pentru retur! ”Diavolii” au fost salvaţi de portarul De Gea

REZUMAT VIDEO | Sevilla şi Manchester United amână deznodământul pentru retur! ”Diavolii” au fost salvaţi de portarul De Gea
Comentarii

Sevilla şi Manchester United au oferit o repriză de fotbal şi o alta de adormit copiii. Gazdele au fost la un pas să deschidă scorul chiar înainte de pauză, dar De Gea a apărat senzaţional. În partea secundă, Montella a demonstrat de ce idolul lui este Mourinho, iar ”Specialul” a arătat de ce fanii lui United încep tot mai des să-l critice pentru fotbalul urât pe care îl oferă.

Sevilla a fost mult mai activă în prima repriză, iar gazdele puteau chiar să intre în avantaj la cabine, dacă Muriel nu-l avea în faţă pe De Gea în minutul 45+1. Portarul lui United a scos senzaţional lovitura de cap a atacantului lui Montella şi a păstrat tabela intactă.

În partea a doua fotbalul a lipsit în totalitate, iar Sevilla şi United s-au mulţumit cu acest 0-0 care mută emoţiile calificării pe Old Trafford. Mourinho i-a trimis pe Rashford şi Martial în ultimul sfert de oră, în timp ce Montella a făcut doar două schimbări: una în minutul 85, cealaltă în minutul 89. 

REZUMATUL PARTIDEI:

VIDEO | SEVILLA - MANCHESTER UNITED 0-0

Echipele de start:

Sevilla: Rico - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel
Rezerve: Soria, Ramirez, Pizarro, Mesa, Nolito, Carrico, Ben Yedder

Manchester United: de Gea - Valencia, Smalling, Lindelof, Young - McTominay, Matic - Herrera, Mata, Sanchez - Lukaku
Rezerve: Romero, Rashford, Pogba, Martial, Lingard, Darmian, Bailly

Min. 90+2: Fluier final.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+1: Ocazie fabuloasă pentru Sevilla! De Gea scoate incredibil lovitura de cap a lui Muriel.

Min. 28: Şansă importantă pentru Sevilla, dar şutul lui Correa este mult prea slab şi nu-i pune probleme lui De Gea.

Min. 17: Schimbare la United. Pogba intră în locul accidentatului Herrera.

Min. 15: Şutul lui Navas trece puţin pe lângă poarta lui De Gea.

Min. 1: A început meciul

Ultimele două câştigătoare ale trofeului Europa League, Sevilla (2016) şi Manchester United (2017), se întâlnesc pe arena Ramón Sánchez Pizjuán, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro, cu gândul la glorie şi în principala competiţie europeană.


Sevilla - Manchester United, echipele probabile

  • Sevilla: Rico - J. Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Banega, N'Zonzi - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel
  • Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, Jones, A. Young - Pogba, Matic - Martial, Lingard, A. Sanchez - Lukaku

Optimi Liga Campionilor: Sevilla - United LIVE VIDEO ONLINE pe www.telekomsport.ro, miercuri, 21:45
Pentru United miza pare să fie mai mare, în condiţiile în care "diavolii" par să fi renunţat deja la lupta pentru titlu în Premier League, iar Mourinho vrea să-şi reîntărească poziţia la echipă printr-un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.  Manchester United s-a calificat în optimi după ce a câştigat Grupa A, din care au mai făcut parte Basel, ŢSKA Moscova şi Benfica, în timp ce Sevilla a ocupat locul 2 în Grupa E, câştigată de Liverpool.

Jose Mourinho va folosi cea mai bună formulă avută la dispoziţie, iar din primul 11 nu vor lipsi starurile Paul Pogba, Alexis Sanchez sau Romelu Lukaku.

A treia încercare pentru Sevilla
Andaluzii speră ca dubla cu United să le aducă o calificare în premieră în faza sferturilor de finală. De trei ori a mai jucat Sevilla în optimile Champions League, însă de fiecare dată spaniolii au fost eliminaţi. În 2008 au pierdut dubla cu Fenerbache după executarea loviturilor de departajare, iar în 2010 au fost eliminaţi de ŢSKA Moscova, cu scorul general de 3-2.

Ultima tentativă a venit chiar anul trecut, când Sevilla a avut-o în faţă pe Leicester City. Spaniolii s-au impus în tur, 2-1, dar au pierdut returul din Anglia, scor 0-2, şi au privit restul competiţiei din faţa televizoarelor.

De cealalată parte, pentru United aceasta va fi a 10-a prezenţă în optimile Ligii Campionilor, iar bilanţul diavolilor în precedentele nouă "duble" este unul pozitiv: de 6 ori s-au calificat în sferturi, fiind eliminaţi în doar trei situaţii.

Mourinho - Sevilla 7-1
Ca antrenor al Realului, Jose Mourinho a întâlnit-o pe Sevilla de opt ori între 2010 şi 2013 şi a câştigat şapte dintre confruntări.

Afla mai multe despre: sevillamanchester unitedchampions leaguelive video 

viewscnt
Articole similare