Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Simply the best! Barcelona - Chelsea 3-0. Messi a făcut un meci fenomenal, cu două goluri şi un assist

REZUMAT VIDEO | Simply the best! Barcelona - Chelsea 3-0. Messi a făcut un meci fenomenal, cu două goluri şi un assist
Comentarii

Geniul lui Lionel Messi a ajutat-o pe FC Barcelona să se califice mai uşor decât se aştepta. Starul argentinian a deschis scorul în minutul 2 al meciului cu Chelsea. În tur a fost 1-1.

Jucătorii lui Chelsea nu prea au avut timp să arate ce au pregătit pentru meciul cu FC Barcelona. Calculele le-au fost date peste cap mult prea repede. În minutul 2, Barcelona a construit o fază rapidă, mingea a ajuns în dreapta, la Leo Messi, care a deschis scorul cu un şut dintr-un unghi foarte ascuţit. A fost cel mai rapid gol din cariera lui Messi, după doar două minute şi opt secunde.

Chelsea a răspuns hotărât, cu unele situaţii foarte periculoase. Însă apărarea catalanilor a rezistat fără probleme. Până la urmă, tot cea a lui Chelsea a cedat. În minutul 20, catalanii au recuperat în jumătatea adversă, Messi a plecat glonţ spre poartă, şi-a ameţit un adversar şi a pasat excelent în dreapta, pentru Dembele, care a înscris cu un şut puternic la colţul lung.

Londonezii n-au cedat şi au alergat în continuare după gol, dar Barcelona a arătat multă maturitate, însă a avut şi şansă. Alonso a tras în bară din lovitură liberă, în minutul 45+2, în timp ce Alonso putea scoate un penalty la un duel cu Pique, în minutul 49.



Din nou, cei care au marcat au fost catalanii. A fost o nouă recuperare în jumătatea adversă, Suarez i-a pasat lui Messi, care a luat mingea de la 25-30 de metri - poziţie centrală - a pătruns în careu prin stânga şi a tras puternic printre picioarele lui Courtois (63). A fost golul cu numărul 100 pentru Messi, în Champions League. Doar Ronaldo a marcat mai mult în istorie Ligii Campionilor, 117 goluri. Barcelona putea să mai înscrie până la final, Chelsea a avut încă o bară, dar scorul a rămas 3-0.

REZUMATUL PARTIDEI:


Min. 90+2 Fluier final.


Min. 85 Paulinho reia spre poartă o centrare din corner, dar portarul lui Chelsea respinge spectaculos.


Min. 78 O nouă ocazie la poarta lui Chelsea. Messi a bătut bine o lovitură liberă, a trimis spre vinclul de la colţul scurt, Courtois respinge în corner.


Min. 63 GOL BARCELONA! Messi a intrat în viteză în careu, prin partea stângă şi înscrie cu un şut printre picioarele portarului.


Min. 49 Fază controversată. Alonso a picat în duel cu Pique, cei de la Chelsea au cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.


Min. 47 Gafă a lui Courtois. A pasat scurt, Suarez a recuperat, a şutat, dar portarul lui Chelsea a apărat.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 S-a terminat prima parte.


Min. 45+1 Alonso bate foarte bine o lovitură liberă, mingea loveşte însă vinclu şi iese în aut de poartă.


Min. 37 Ocazie mare pentru Chelsea. Ter Stegen apără însă. Apoi, Kante pătrunde periculos în careu, dar un coleg îl încurcă în momentul şutului.


Min. 31 Messi dă frumos mingea pe lângă Rudiger şi jucătorul lui Chelsea faultează.


Min. 27 O nouă fază superbă făcută de Barcelona. De această dată, autor este Iniesta. Suarez trage însă în portar.


Min. 20 GOL BARCELONA! Messi face o fază senzaţională, pasează pentru Dembele care înscrie cu un şut foarte puternic.


Min. 12 Chelsea s-a aruncat în atac, dar apărarea Barcelonei a rezistat. Willian trage la poartă, însă Ter Stegen prinde fără probleme.


Min. 7 Ocazie pentru Chelsea. Apărarea Barcelonei îl blochează însă pe Willian.


Min. 2 GOL BARCELONA! Messi deschide repede scorul, cu un şut înşelător din unghi. Chelsea nici măcar n-a atins mingea.


Min. 1 Fluier de start. Atmosfera pe Camp Nou este excepţională. S-au vândut toate biletele pentru acest meci.


Echipele de start:

  • FC BARCELONA: Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez
  • CHELSEA: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Moses, Fabregas, Kante, Alonso - Willian, Giroud, Hazard

Pe Stamford Bridge, Chelsea a deschis scorul în minutul 62 prin Willian, însă Messi a reuşit să egaleze în minutul 75. Evident, catalanii au devenit favoriţi cerţi la calificare după acest rezultat. Au întâlnit-o pe Chelsea de şase ori pe teren propriu de-a lungul timpului şi niciodată n-au pierdut. Ce-i drept, londonezii pot împinge meciul în prelungiri cu un scor identic sau chiar se pot califica la orice egal cu mai multe goluri.

Au terminat 2-2 pe Camp Nou, scor care i-ar califica miercuri seara. Ultima dată s-a întâmplat în 2012. Totuşi, Barcelona nu a mai pierdut acasă în actuala stagiune din luna august, când se înclina în faţa rivalei Real Madrid, în Supercupa Spaniei.

LIVE VIDEO Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 

În fiecare tabăra ar putea lipsi câte un jucător vital. Iniesta şi Rudgier sunt incerţi. În schimb, vor lipsi cu siguranţă Denis Suarez, David Luiz şi Ross Barkley. Spre deosebire de meciul din tur, când nu a avut pe teren niciun atacant de careu, Conte va începe returul cu Morata în avanposturi. De altfel, italianul a fost criticat chiar de proprii jucători pentru decizia luată în tur, cu starul Eden Hazard în frunte. 

ECHIPELE PROBABILE

Barcelona (4-4-2): Ter Stegen; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Paulinho, Rakitić, Busquets, Gomes; Messi, Suárez
Absenţi: Denis Suárez
Incert: Iniesta

Chelsea (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill; Moses, Fàbregas, Kanté, Alonso; Willian, Morata, Hazard
Absenţi: David Luiz, Barkley
Incert: Rüdiger

Afla mai multe despre: barcelonachelsealiga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare