Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Arsenal. "Tunarii" s-au impus cu 2-0 la AC Milan şi sunt favoriţi la calificarea în sferturi

REZUMAT VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Arsenal. "Tunarii" s-au impus cu 2-0 la AC Milan şi sunt favoriţi la calificarea în sferturi
Comentarii

Arsenal a controlat în totalitate meciul cu AC Milan şi şi-a asigurat, în mare măsură, calificarea în sferturile de finală ale Europa League încă din prima repriză. "Tunarii" au marcat prin Mkhitaryan şi Ramsey, iar acum vor începe returul de pe Emirates cu un avantaj de două goluri.

Milan şi Arsenal s-au încălzit repede în derby-ul optimilor din Europa League. Mkhitaryan a dat tonul ratărilor cu un şut în plasa laterală, la poarta cealaltă l-a imitat Cutrone. Primul gol a venit în primul sfert de oră. Armeanul Mkhitaryan şi-a reglat tirul şi a deschis scorul, ajutat şi de uşoara deviere a lui Bonucci.
 
Pănâ l-a pauză s-a jucat în ritm alert. Bonucci n-a putut profita de gafa lui Ospina, în timp ce Mkhitaryan a zguduit transversala.
 
Fix la ultima fază a primei reprize, Ramsey a marcat golul de 2-0. Meciul era jucat. Asta şi pentru că partea secundă a adus ocazii puţine şi nu prea mari. Wellbeck era să marcheze fără să vrea în timp ce Bonaventura a ratat o şansă bună din centrul careului. Arsenal are prima şansă în returul de pe Emirates, de săptămâ viitoare.

REZUMATUL PARTIDEI:

AC Milan - Arsenal 0-2
Au marcat: Mkhitaryan '15, Ramsey '45+4

Echipele de start:

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Biglia, Bonaventura - Suso, Cutrone, Calhanoglu
Rezerve: Donnarumma, Borini, Kalinic, Locatelli, Montolivo, Silva, Zapata
 
Arsenal: Ospina - Chambers, Mustafi, Koscielny, Kolasinac - Ramsey, Xhaka, Wilshere - Mkhitaryan, Ozil - Welbeck
Rezerve: Cech, Elneny, Holding, Iwobi, Maitland-Niles, Nelson, Nketiah

Min. 45+4 - GOOOOOOOOOL Ramsey marchează pentru 2-0 în ultima fază a primei reprize



Min. 15 - GOOOOOOOOOOL Arsenal deschide scorul prin Mkhitaryan

 
Min. 8 - Ratare mare pentru Arsenal. Mingea trimisă de Mkhitaryan se opreşte în plasa porţii lui Donnarumma



Povestea ultimei duble manşe dintre AC Milan şi Arsenal, în 2012, în optimile de finală ale Ligii Campionilor



Fani lui Arsenal au făcut spectacol pe străzile din Milano


LIVE VIDEO | MILAN - ARSENAL, 20:00, joi

AC Milan şi Arsenal au parte de un sezon dezamăgitor, cu menţiunea că italienii au fost revitalizaţi de Gattuso şi trag speranţe că pot prinde Europa printr-o clasare cât mai sus în Serie A. De cealaltă parte ”tunarii” sunt 99,99% în afara locurilor de Champions League în Premier League, iar o apariţie în sezonul următor la ”masa bogaţilor” poate fi obţinută doar prin câştigarea Europa League.

Italienii sunt consideraţi favoriţi la casele de pariuri pentru jocul de la Milano. ”Diavolii” primesc o cotă de 2,15 pentru victorie, în timp ce un succes al lui Arsenal pe San Siro este cotat la 3,50. Dacă vrei să mizezi pe o remiză, atunci agenţiile de pariuri îţi oferă o cotă de 3,30.

ECHIPELE PROBABILE:

AC Milan: Donnarumma- Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez- Kessie, Biglia, Bonaventura- Suso, Cutrone, Calhanoglu

Arsenal: Ospina- Bellerin, Mustafi, Koscielny, Kolasinac- Ramsey, Xhaka, Wilshere- Mkhitaryan, Welbeck, Ozil

AC Milan - Arsenal se joacă joi, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze pot fi urmărite, în timp real, şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ac milanarsenaleuropa league,  

viewscnt
Articole similare