Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE 2. BUNDESLIGA | Probleme pentru echipele de pe podium. Stuttgart învinsă în minutul 90+7, Hamburg egalată în 90+5. Vezi AICI toate rezultatele

REZUMATE 2. BUNDESLIGA | Probleme pentru echipele de pe podium. Stuttgart învinsă în minutul 90+7, Hamburg egalată în 90+5. Vezi AICI toate rezultatele

Bundesliga

Comentarii

Au fost probleme pentru echipele de pe podium în meciurile de duminică din 2. Bundesliga. Stuttgart şi Hamburg au primit goluri în minutele de prelungire. Meciul dintre Hannover şi Dynamo Dresda a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19.

Arminia Bielefeld rămâne pe primul loc în Zweite Bundesliga şi după reluarea campionatului, chiar dacă nu a reuşit să câştige meciul de acasă cu Osnabruck. Echipa lui Neuhaus a condus aproape pe toată durata partidei, după reuşita din penalty a lui Klos. Oaspeţii au egalat în prelungiri, prin Alvarez, după un atac prelungit îbn careul Arminiei. Bielefeld îşi păstrează avansul de şapte puncte în fruntea clasamentului, cu opt etape rămase de disputat.

A doua clasată Hamburg a făcut şi ea egal, pe terenul lui Greuther Furth, după un meci extrem de disputat. Nielsen a marcat primul, pentru gazde. Înainte de pauză, hanseaticii au egalat prin finlandezul Pohjanpalo. Dzudziak a adus-o pe Hamburg în avantaj imediat după reluare, dar Hamburg nu a reşit să conserve scorul până la final. Nielsen a făcut dubla în prelungiri şi a salvat punctul pentru a cincea clasată. Hamburg e a doua în Zweite Bundesliga, la egalitate cu Stuttgart.

Şvabii au călcat şi ei greşit. Stuttgart a căzut pe trei după un meci de infarct la Wiesbaden. Veteranul Mario Gomez îi putea aduce devreme în avantaj pe oaspeţi, dar a ratat incredibil singura mare ocazie a primei reprize. Imediat după ieşirea de la cabine, Wehen a dat lovitura prin Schaffler. Stuttgart a alergat după egalare şi a fost până la urmă răsplătită. Ivan Gonzalez a făcut 1-1. În prelungiri, şvabii au primit lovitura de graţie. Gazdele ai primit penalti după un minut de consultări în camera VAR, iar Tietz a stabilit scorul final. Wehen s-a impus cu 2-1 şi a ieşit din zona retrogradării directe.

Pe Millerntor-Stadion, Mathenia a fost eroul lui Nurnberg în prima repriză cu St Pauli. Şi-a salvat echipa de două ori în aceeaşi fază în startul meciului. Nurnberg putea profita şi intra în avantaj la cabine. Dovedan şi-a bătut joc de o şansă rarisimă. În partea a doua, Mathenia s-a sacrificat din nou pentru echipă. A blocat o nouă fază pe care scria gol pentru St Pauli, dar a fost eliminat. Nurnberg a încercat să reziste cu om în minus, dar a fost până la urmă pedepsită. Gyokeres a marcat în minutul 84, iar St. Pauli s-a impus cu 1-0.

Afla mai multe despre: 2. bundesligarezumate 

viewscnt
Articole similare