Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate Bundesliga | Haaland continuă să impresioneze, în timp ce Bayern Munchen merge ceas! VIDEO Toate golurile sunt AICI

Rezumate Bundesliga | Haaland continuă să impresioneze, în timp ce Bayern Munchen merge ceas! VIDEO Toate golurile sunt AICI

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga continuă să ofere spectacol, etapă de etapă, meci de meci, la Telekom Sport.

Bayern a bifat a treia victorie consecutivă în 2020 şi are astfel cel mai bun start de an din istoria clubului. Bavarezii au rezolvat partida cu Mainz în primele 26 de minute. Lewandowski a deschis scorul cu a 22-a reuşită din acest sezon.

Polonezul a marcat deja în primele 20 de etape tot atâtea goluri câte reuşise în stagiunea precedentă. Muller a majorat diferenţa de pe tabelă, iar Thiago Alcantara a închis meciul. Golul lui St Juste din finalul reprizei nu a mai contat. Bayern s-a impus cu 3-1, iar în etapa viitoare va juca pentru poziţia de lider împotriva lui Leipzig, în direct pe Telekom Sport.

Borussia e de neoprit în acest an. Băieţii lui Lucien Favre au câştigat a treia partidă la rând, cu cinci goluri marcate. Sancho a deschis scorul în meciul cu Union şi a intrat în istorie. Englezul a devenit primul jucător de până în 20 de ani care marchează 25 de goluri în Bundesliga. Titularizat în premieră, senzaţionalul Haaland a stabilit scoul pauzei. Dortmund nu a încetat raidurile nici în actul secund şi a mai punctat de trei ori. Reus a înscris din penalty, iar după numai două minute, Witsel şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Haaland a reuşit dubla şi a marcat pentru a şaptea oră în tricoul Borussiei, în doar trei partide.

Leipzig a revenit senzaţional de la 0-2 cu Gladbach şi a egalat pe final. Plea şi Hoffman au marcat primii pentru oaspeţi, care la pauză au intrat cu scorul de 2-0. Schick a marcat primul gol al lui Leipzig în minutul 50, iar înainte ca centralul să arate minutele de prelungire, Christopher Nkunku a punctat pentru 2-2. De remarcat că din minutul 70 la Leipzig a intrat şi Dani Olmo. Remiza o lasă pe Leipzig la un punct de liderul Bayern. Gladbach este pe 4 cu 39 de puncte, al două în spatele adversari sale de astăzi.

Hoffenheim s-a apropiat la un punct de cupele europene, după ce a revenit de la 0-1 contra lui Leverkusen. Aspirinele au deschis scorul pe PreZero Arena prin Diaby. Gazdele a echilibrat repede meciul. Kramaric a făcut 1-1 la jumătatea primei reprize. Golul victoriei lui Hoffenheim a venit în partea a doua. Danezul Skov a marcat al patrulea său gol din acest sezon şi a stabilit scorul final, 2-1.

După ce a obţinut victorii cu Leipzig şi Hoffenheim, Eintracht s-a împiedicat pe terenul penultimei clasate, Dusseldorf. Gazdele au deschis scorul cu noroc, prin Ayhan. Frankfurt a smuls un punct în ultimul minut, când Chandler a marcat pentru 1-1.

Afla mai multe despre: haalandbundesligabayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare