Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE BUNDESLIGA | Show total la Leverkusen - Dortmund! O sâmbătă cu 18 goluri în Germania, le vezi pe toate AICI

REZUMATE BUNDESLIGA | Show total la Leverkusen - Dortmund! O sâmbătă cu 18 goluri în Germania, le vezi pe toate AICI

Bundesliga

Comentarii

Capul de afiş al zilei de sâmbătă din Bundesliga a fost Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund, meci cu şapte goluri. Toate rezumatele meciurilor le vezi aici.

Leverkusen şi Dortmund au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon din Bundesliga. În prima repriză s-a marcat de patru ori. Volland a deschis scorul. Imediat după, Hummels a înscris în premieră în această stagiune şi a bifat al 12-lea sezon consecutiv cu gol marcat în campionat. Emre Can a adus-o pe Dortmund în avantaj, cu un gol fabulos. Mijlocaşul a marcat la primul său meci în Bundesliga după şase ani, chiar împotriva echipei care l-a propulsat în fotbalul mare. Scorul pauzei a fost stabilit de Volland, care a reuşit dubla. Guerreiro a marcat şi el pentru Dortmund, care a cedat totuşi în final. Aspirinele au înscris de două ori în mai puţin de două minute, prin Bailey şi Lars Bender, iar Leverkusen s-a impus cu 4-3.

Hertha a rămas fără victorie pe teren propriu în Bundesliga în ultimele patru partide. Mainz a deschis scorul la Berlin prin Quaison, în prima repriză. Atacantul suedez a reuşit dubla cu zece minute înainte de final. Imediat după, Bruma şi-a introdus mingea în propria poartă, iar Hertha a început să spere. Totul s-a năruit pentru berlinezi după ce Wolf a fost eliminat. În prelungiri, Quaison a marcat pentru a treia oară şi şi-a trecut în cont a 11-a reuşită stagională, iar Mainz s-a impus cu 3-1.

Werder se afundă tot mai tare în subsolul clasamentului. Union Berlin s-a impus la Bremen, cu goluri marcate în repriza a doua, în urma a două contraatacuri fulger. Bulter a reuşit dubla, iar Union a câştigat cu 2-0. Werder a bifat a treia înfrângere consecutivă.

Freiburg s-a apropiat de locurile de cupe europene, după ce a învins-o la limită pe Hoffenheim. Waldschimdt a marcat din penalty înaintea pauzei unicul gol al meciului.

Afla mai multe despre: bundesligarezumate 

viewscnt
Articole similare