Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE BUNDESLIGA | Victorie importantă obţinută de Frankfurt, Schalke a pierdut din nou. Vezi aici rezumatele meciurilor de sâmbătă

REZUMATE BUNDESLIGA | Victorie importantă obţinută de Frankfurt, Schalke a pierdut din nou. Vezi aici rezumatele meciurilor de sâmbătă

Bundesliga

Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor din Bundesliga, de sâmbătă.

Bayern se distrează de minune în Bundesliga. Bate recorduri peste recorduri şi se îndreaptă cu paşi mari spre al optulea titlu consecutiv. A fost 5-0 cu Fortuna Dusseldorf după un nou meci încântător al echipei lui Hansi Flick. Cu acest scor, Bayern a devenit prima echipă din campionatul Germaniei care înscrie 85 de goluri în 29 de etape de campionat. Evident, golgheterul Lewsandowski nu putea să nu apară pe tabelă într-o partidă în care mai putea bifa o performanţă. Cu golurile din meciul cu Fortuna a reuşit să înscrie în poarta fiecăreia dintre cele 17 adversare ale lui Bayern din Bundesliga. Polonezul a ajuns la 29 de reuşite, iar în cele cinci etape rămase poate spera să bată recordul legendarului Gerd Muller, care a înscris de 40 de ori într-un campionat.

Eintracht Frakfurt a regăsit gustul victoriei în Germania după şapte partide. Echipa lui Adi Hutter s-a impus cu 2-1 pe terenul unei trupe cu pretenţii europene, Wolfsburg. Portughezul Andre Silva a marcat primul gol al meciului din penalty, în prima repriză. Mbabu a egalat pentru verzi în partea a doua. Cu cinci minute înainte de final, japonezul Kamada a adus victoria pentru Eintracht, care se află însă în a doua parte a clasamentului.

Schalke 04 s-ar putea redenumi Schlake 004. Minerii au pierdut toate cele patru partide disputate după reluarea campionatului şi pentru a treia oară nu a reuşit să înscrie. Bittencourt a marcat singurul gol al întâlnirii, în prima parte. Raman a ratat cea mai mare şansă a gazdelor, care putea pierde şi mai clar. Osaka a ratat în final, iar postul lui David Wagner la Schalke este în mare pericol.

Hertha Berlin şi-a câştigat şi al doilea meci de pe teren propriu de la reluare. Dilrossun a punctat în prima repriză pentru 1-0. Finalul a fost încins. Richter a cutremurat transversala în minutul 89, ratând şansa unui egal pentru Augsburg. Piatek a marcat la cealaltă poartă, a treia sa reuşită în tricoul berlinezilor şi prima din acţiune.

Mainz rămâne şi ea fără succes după reluarea Bundesligii. Zuber a ratat un penalty pentru oaspeţi, dar Bebou l-a răzbunat. A înscris în finalul primei părţi pentru Hoffenheim. Cea mai mare şansă a lui Mainz i-a aparţinut lui Quaison, care a trimis în bară. Hoffenheim s-a impus şi lupăt în continuare pentru un loc de Europa League. 

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare