Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate La Liga | Atletico Madrid câştigă derby-ul contra Sevillei. Formaţia lui Simeone conduce clasamentul din Spania VIDEO

Rezumate La Liga | Atletico Madrid câştigă derby-ul contra Sevillei. Formaţia lui Simeone conduce clasamentul din Spania VIDEO

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a câştigat partida derby contra Sevillei şi rămâne lider autoritar în La Liga.

Kieran Trippier şi Angel Correa au combinat la primul gol al ”colchonerilor”. Atletico Madrid a marcat pentru prima dată în minutul 17, iar Simeone a ştiut exact cum să închidă echipa lui Lopetegui din acel moment.

Al doilea gol a venit târziu, spre finalul jocului, atunci când Marcos Llorente i-a pasat lui Saul pentru 2-0.

O victorie clară pentru liderul din La Liga, care are patru puncte peste Real Madrid şi şapte puncte peste FC Barcelona. De precizat că Atletico Madrid are şi două meciuri mai puţin disputate!

În etapa viitoare, Atletico Madrid joacă pe terenul lui Eibar. Real Madrid joacă în deplasare cu Deportivo Alaves, iar Barcelona are meci uşor la Elche.

Victorie şi pentru Granada

Granada a rămas aproape de locurile de cupe europene, după ce a învins-o pe propriul teren pe Osasuna. Ambele goluri marcate de echipa antrenată de Diego Martinez au venit în prima repriză.

Suarez a deschis scorul, iar Herrera a înscris în prelungiri în propria poartă. Granada ocupă locul 7, în timp ce Osasuna a rămas penultima, fără victorie din luna octombrie.

Afla mai multe despre: granadala ligasevillaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare