Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate La Liga | Barca, victorie mare înainte de El Clasico. Coutinho a marcat, iar Kun Aguero a debutat la catalani. Fati, gol senzaţional pe Camp Nou!

Rezumate La Liga | Barca, victorie mare înainte de El Clasico. Coutinho a marcat, iar Kun Aguero a debutat la catalani. Fati, gol senzaţional pe Camp Nou!

La Liga

Comentarii

Kun Aguero şi-a făcut debutul la FC Barcelona. Sevilla a bifat a cincea victorie din primele opt etape

Barcelona arată bine cu o săptămână înainte de El Clasico. Catalanii au luat gol repede. Gaya a prins o torpilă care l-a învins pe Ter Stegen. Barca a pus apoi stăpânire pe joc, iar Ansu Fati a reuşit să egaleze. Noul decar al echipei blau grana a prins un şut superb. Barcelona a intrat în avantaj la cabine: Fati a fost faultat în careu, iar Depay a transformat precis. Coutinho a închis tabela în final, dar ultimul eveniment al serii a fost intrarea lui Kun Aguero, care a debutat astfel în tricoul Barcelonei.

Sevilla a obţinut a cincea victorie în opt etape, după un  meci jucat la Vigo, împotriva Celtei. Santi Mina a ratat cea mai mare şansă a gazdelor. Execuţia sa a lovit bara. Patru minute mai târziu, Rafa Mir a înscris al treilea gol al sezonului şi a trimis toate punctele la Sevilla.

Villarreal a cedat pentru prima dată în acest campionat, acasă cu Osasuna. Torro a marcat primul pe Estadio de la Ceramica. Revenit după o accidentare, Gerard Moreno a reuşit să egaleze cu o execuţie superbă şi a punctat pentru prima dată în acest campionat. Osasuna a dat lovitura în final. Chimy Avila a dat golul victoriei, a patra din tot atâtea meciuri jucate în deplasare de echipa sa.

Rayo şi-a continuat seria fantastică de pe propriul teren cu încă un succes. Madrilenii au fost conduşi însă de Elche. Boye a deschis scorul după un sfert de oră de joc. Mario Hernandez a stabilit scorul pauzei, iar Nteka a păstrat toate cele trei puncte la Vallecas. Rayo s-a impus cu 2 la 1 şi are patru victorii din tot atâtea meciuri pe propriul teren.

Afla mai multe despre: barcelonacoutinhodepayaguerola liga 

viewscnt
Articole similare