Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate La Liga | Barcelona s-a chinuit în deplasarea de la Huesca. Ateltico Madrid, victorie pe terenul lui Alaves

Rezumate La Liga | Barcelona s-a chinuit în deplasarea de la Huesca. Ateltico Madrid, victorie pe terenul lui Alaves

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a revenit pe primul loc în La Liga după o victorie în ultimele minute la Vitoria. Barcelona s-a impus la limită la Huesca, în direct la Telekom Sport

Barcelona nu se regăseşte nici în noul an. S-a chinuit pentru cele trei puncte în deplasarea cu Huesca. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 27. Messi a inventat o pasă de excepţie, iar De Jong le-a adus victoria catalanilor.

Atletico Madrid a revenit pe primul loc în La Liga, după o victorie cu emoţii în faţa lui Alaves. Llorente a deschis scorul în finalul primei reprize pentru echipa lui Simeone. La reluare, bascii au mai primit o lovitură. Laguardia a văzut roşu direct. Dar chiar şi în zece, Alaves a avut forţa să revină. Felipe şi-a trimis mingea în proprie poartă cu şase minute înainte de final. Salvarea lui Atletico a venit de la Luis Suarez în minutul 90. Uruguayanul a marcat pentru a noua oară în acest sezon şi l-a egalat pe Iago Aspas în fruntea clasamentului golgheterilor.

Real Sociedad s-a încurcat neaşteptat în faţa penultimei clasate Osasuna. Locul 3 în La Liga, echipa lui Alguacil s-a trezit condusă după reuşita lui Calleri. Sociedad a revenit imediat după ieşirea de la cabine. Barrenetxea a punctat pentru a doua oară în acest sezon. În final Sergio Herrera şi-a salvat echipa la execuţia lui Bautista, iar meciul s-a încheiat 1 la 1.

Athetic Bilbao a început cu dreptul noul an. A învins-o cu 1-0 pe Elche cu golul marcat de Muniain la mijlocul primei reprize. După pauză, Inaki Williams putea dubla avantajul gazdelor, însă bara a salvat-o pe Elche. În final, ratarea se putea răzbuna în celălalt careu. De Marcos a intervenit inextremis la execuţia lui Rigoni, iar Bilbao - Elche s-a terminat 1-0.

Eibar a pus capăt seriei de cinci meciuri fără victorie şi a învins-o pe Granada. Bryan Gil a făcut dubla în repriza a doua şi i-a asigurat lui Eibar un salt de cinci locuri în clasament. A fost primul succes al bascilor pe teren propriu în acest sezon.

Afla mai multe despre: barcelonaatletico madridrezumate la liga 

viewscnt
Articole similare