Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE LALIGA | Sevilla, victorie cu emoţii. Atletico, doar egal cu Espanyol. Getafe şi-a revenit. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE LALIGA | Sevilla, victorie cu emoţii. Atletico, doar egal cu Espanyol. Getafe şi-a revenit. Vezi AICI toate golurile

La Liga

Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor din LaLiga transmise de Telekom Sport duminică.

Sevilla a revenit cu victorie în Spania, după ce a eliminat-o pe CFR din Europa League. Meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan cu Osasuna a avut o desfăşurare cu totul nebună. Sevilla a avut 2-0 la pauză după golurile reuşite de En Nesyri, după un sfert de oră de joc şi de Ocampos, în prelungirile reprizei. După pauză Osasuna a rămas în zece. Portarul Herrera a fost eliminat cu ajutorul sistemului VAR. Chiar şi cu om în minus, ocupanta locului 12 din La Liga a reuşit să egaleze. În zece minute s-a făcut 2-2 după reuşitele semnate Aridane şi Torres, din penalty. Sevilla a câştigat partida în prelungiri  - venit în ianuarie pe 20 de milioane de euro,  En Nesiry a făcut dubla.

Atletico Madrid este regina egalurilor în La Liga. a ajuns la al 11-lea, câte are şi Valladolid, după remiza de pe terenul lui Espanyol. Savic şi-a dat autogol într-o primă repriză controlată de catalani. Victor Sanchez a fost aproape de un eurogol, dar Oblak şi-a ţinut echipa în viaţă. Imediat după reluare, Saul a egalat, iar Espanyol - Atletico s-a terminat 1-1.

Getafe i-a luat locul de Liga Campionilor lui Atletico. Maksimovic a înscris frumos singurul gol al meciului pe care madrilenii l-au câştigat pe terenul nou provatei Mallorca.

Athletic Bilbao a pus capăt unei serii de zece meciuri fără succes în La Liga după victoria de acasă cu Villarreal. Raul Garcia a transformat cel de-al cincilea său penalty în acest campionat, după un henţ al lui Pau Torres văzut după consultarea VAR. Zece minute mai târziu, Albiol a făcut şi el henţ, VAR-ul a dictat din nou penalty, dar Garcia l-a lăsat pe Iniaki Williams, care a ratat. S-a terminat 1-0, iar Bilbao e pe zece în La Liga.

Afla mai multe despre: rezumate laliga 

viewscnt
Articole similare