Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate Serie A | Cristiano Ronaldo a făcut spectacol cu Udinese! Răzvan Marin integralist, Chiricheş marcator, Mihăilă la debut pentru Parma

Rezumate Serie A | Cristiano Ronaldo a făcut spectacol cu Udinese! Răzvan Marin integralist, Chiricheş marcator, Mihăilă la debut pentru Parma

Stranieri

Comentarii

Inter Milano a spulberat-o pe Crotone în primul meci al anului în Serie A. Vlad Chiricheş a marcat pentru Sassuolo, iar Valentin Mihăilă a debutat în Serie A. Cristiano a marcat de două ori în partida cu Udinese.

Juventus a început excelent anul, cu o victorie la scor în faţa lui Udinese. Cristiano Ronaldo s-a întors pe teren cu poftă mare de fotbal şi a făcut spectacol. Portughezul a marcat superb şi a stabilit scorul pauzei. În al doilea act l-a servit excelent pe Chiesa, care a urcat scorul la 2 la 0. Ronaldo a reuşit dubla în minutul 70 şi s-a desprins la două goluri în faţa lui Lukaku în clasamentul golgheterilor. În prelungiri tabela s-a modificat de două ori. Zeegelar a marcat golul de onoare, iar Dybala a stabilit scorul final, Juventus - Udinese s-a încheiat 4 la 1.

Milan îşi păstrează avansul fragil în Serie A, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa lui Benevento. Diavolii au trăit periculos, deşi au deschis scorul devreme prin Kessie. La mijlocul primei reprize, Tonali a văzut roşu direct şi şi-a lăsat echipa cu un om în minus. Benevento s-a aruncat în atac şi şi-a creat ocazie după ocazie, dar cei care au marcat au fost tot diavolii. Leao a făcut 2-0 în startul părţii a doua. Echipa lui Inzaghi putea reveni imediat în meci, dar Caprari a ratat de la punctul cu var. Nici asaltul de final nu a mai adus nimic, iar Benevento - Milan s-a terminat 0 la 2.

Inter a demolat-o pe Crotone în primul meci al anului din Serie A. Prima repriză a fost cu emoţii pentru echipa lui Conte. După ce Zanellato a deschis scorul, Inter a întors rezultatul. Lautaro Martinez a restabilit egalitate, înainte ca Marrone să îşi trimită mingea în proprie poartă. La cabine s-a intrat însă tot la egalitate. Golemic a punctat din penalti pentru 2-2. La reluare, Inter s-a descătuşat. Lautaro Martinez a făcut dubla, iar după numai câteva minute, Lukaku a punctat şi el. Nici la 4-2, milanezii nu au ridicat piciorul de pe acceleraţie. Martinez a mai punctat o dată şi a bifat primul său hattrick în tricoul nerrazurrilor. În final, Hakimi a punctat şi el, iar Inter - Crotone s-a terminat 6-2.

Vlad Chiricheş a marcat pentru Sassuolo în deplasarea de la Bergamo, dar a fost doar golul de onoare pentru echipa sa. Atalanta a făcut spectacol şi a înscris de cinci ori până la reuşita căpitanului naţionalei. Zapata a deschis scorul de lângă Chiricheş, iar Pessina a stabilit scorul la pauză. Zapata a reuşit dublaa la trei minute de la reluare, iar asaltul a continuat. Gosens şi Muriel au punctat şi ei, iar Atalanta - Sassuolo s-a încheiat 5 la 1.

Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari, în înfrângerea drastică suferită pe propriul teren, cu Napoli. Zielnski a înscris un gol superb în prima repriză. Gazdele au revenit pe tabelă după o oră de joc, când Joao Pedro a marcat. Bucuria s-a transformat într-un coşmar pentru jucătorii lui Di Francesco. În decurs de trei minute, Zielinski a reuşit dubla, iar Lykogiannis şi-a lăsat echipa în zece. În final, Lozano şi Insigne din penalty au marcat şi ei, iar Napoli s-a impus cu 4 la 1.

Lazio a început perfect duelul cu Genoa. Immobile a deschis scorul din penalti după un sfert de oră. Imediat, Ştefan Radu putea dubla avantajul oaspeţilor cu o execuţie de senzaţie, dar Perin a avut o intervenţie pe măsură. Genoa a salvat un punct în repriza a doua. Destro a marcat şi a stabilit scorul final, 1 la 1.

Prima etapă din 2021 a adus debutul lui Valentin Mihăilă în tricoul Parmei. A intrat în minutul 75 în partida cu Torino, la scorul de 1-0 pentru tauri, dar nu a putut schimba soarta meciului. Oaspeţii au mai lovit chiar de două ori până la final. Izzo, în minutul 88, şi  Gojak, în al cincilea minut de prelungiri, au stabilit scorul final - 3-0 pentru Torino, care a scăpat astel de ultimul loc.

AS Roma a câştigat cu emoţii primul meci din acest an. Dzeko a marcat în minutul 72 singurul gol al duelului cu Sampdoria şi a ajuns la cota 7 în acest sezon. Partida a fost în direct pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: serie avlad chiricheşvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare