Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate Serie A | Juve l-a învins pe Mourinho! Napoli îşi continuă parcursul perfect, iar Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari

Rezumate Serie A | Juve l-a învins pe Mourinho! Napoli îşi continuă parcursul perfect, iar Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari

Juventus

Comentarii

Juventus a avut noroc în partida cu AS Roma şi s-a impus în cele din urmă cu scorul de 1-0.

Juventus îşi revine în Serie A. Echipa lui Allegri a legat a patra victorie consecutivă la finalul partidei cu Roma. Moise Kean a deschis scorul după primul sfert de oră al meciului. Atacantul a deviat în poartă lovitura de cap a lui Bentancur. Roma a primit penalty în finalul primei părţi, dar specialistul Veretout, cu 13 lovituri consecutive transformate, a fost ghicit de Szczeszny. Roma a forţat în repriza a doua, dar Vina l-a avut în faţă pe Chellini şi nu a reuşit să înscrie.

Napoli a ajuns la opt victorii după primele opt runde jucate în Serie A. Victima echipei lui Spaletti a fost Torino, însă nu i-a fost uşor. Insigne a ratat al treilea penalty în acest sezon, din cinci executate. Intrat pe parcurs, Lozano a lovit bara. Reuşita izbăvirii a venit de la golgheterul Osimhem, care a punctat pentru a cincea oară în campionat.

Atalanta a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului, 4-1 pe terenul nou promovatei Empoli. Ilicic a fost omul primei reprize, cu două reuşite într-un sfert de oră. Di Francesco a ţinut-o în viaţă pe Empoli. Imediat după pauză, Viti şi-a dat autogol, iar bergamascii au refăcut avansul de două goluri. Ilicic a avut şansa hattricului, dar a ratat un penalty. Scorul final a fost stabilit de Zapata.

Chiricheş a fost titular pentru Sassuolo, care a scăpat două puncte printre degete în meciul din deplasare cu Genoa. Scamacca a înscris de două ori în trei minute împotriva echipei pentru care a jucat în sezonul trecut. Destro a redus din diferenţă cu al cincilea gol stagional. Vasquez a egalat în minutul 90, iar Genoa - Sassuolo s-a terminat 2-2.

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a obţinut prima victorie din acest sezon. Formaţia din Sardinia a învins-o pe Sampdoria, pentru care Radu Drăguşin nu a evoluat niciun minut. Joao Pedro a marcat unicul gol al primei reprize, iar în al doilea act, Caceres a înscris cu noroc. Thorsby a redus din diferenţă, dar ultimul cuvânt l-au avut tot gazdele. Joao Pedro a reuşit dubla, iar Cagliari a învins-o pe Sampdoria cu 3 la 1.

Afla mai multe despre: juventusrezumate serie a 

viewscnt
Articole similare