Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE SERIE A | Juve şi Lazio, victorii în lupta pentru scudetto. Napoli a revenit în cursa pentru cupele europene. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE SERIE A | Juve şi Lazio, victorii în lupta pentru scudetto. Napoli a revenit în cursa pentru cupele europene. Vezi AICI toate golurile

Serie A

Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor din Serie A, jucate duminică, în direct la Telekom Sport.

Lazio a obţinut o victorie uriaşă în faţa lui Inter, în cel mai tare meci al etapei din Serie A. Apărarea biancocelestilor, cu Ştefan Radu integralist, a cedat în finalul primei reprize. Ashley Young a înscris primul său gol în tricoul nerazzurrilor. Lazialii au început senzaţional actul secund, iar De Vrij a fost forţat să comită fault în careu. Immobile a trimis imparabil din penalty şi a marcat pentru a 26-a oară în acest sezon. Milinokovic Savic a înscris superb, iar Lazio s-a impus cu 2-1, a urcat pe poziţia secundă şi a lăsat-o pe Inter la două puncte în spate.

Fără Cristiano Ronaldo, menajat, Juventus s-a impus lejer pe teren propriu în faţa Bresciei. Meciul a devenit simplu pentru campioana din Serie A în minutul 37, când Aye a faultat şi a fost eliminat. Chiar din acea lovitură liberă, Dybala l-a executat pe Alfonso. Cuadrado a punctat şi el în al doilea act, în urma unei faze superbe, iar Juventus - Brescia s-a încheiat 2-0.

Napoli a revenit în lupta pentru cupele europene, după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Cagliari. Mertens a adus victoria cu un gol de generic la jumătatea reprizei a doua. Napoletanii au acumulat 33 de puncte şi s-au apropiat la două puncte de ultimul loc de Europa League.
 
Fiorentina a pus capăt seriei negative cu o victorie spectaculoasă contra Sampdoriei. Toscanii au rezolvat meciul încă din prima repriză. Autogolul lui Thorsby şi reuşitele din penalti semnate de Vlahovic şi Chiesa au stabilit scorul pauzei, 3-0. Au fost şi două eliminări în prima repriză, câte una în contul fiecărei echipe. Echipa din Firenze nu a ridicat piciorul de pe acceleraţie nici în partea a doua, iar Vlahovic şi Chiesa au făcut dubla. În prelungiri, Gabbiadini a marcat golul de onoare al gazdelor, iar Sampdoria - Fiorentina s-a terminat 1-5.
 
Cu Andrei Radu pe bancă, Parma a câştigat cu 1-0 în deplasarea de la Sassuolo. Gervinho a marcat singurul gol al meciului la mijlocul primei reprize. Rivalul lui Radu din poartă, Colombi a avut o zi perfectă. A intervenit senzaţional în finalul meciului, apoi a fost salvat de bară, iar Parma a egalat-o pe Verona pe ultimul loc de cupe europene.
 

Afla mai multe despre: serie arezumate 

viewscnt
Articole similare