Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumate Spania şi Italia | Prima demitere de antrenor în Spania? VIDEO Ratarea weekend-ului îi aparţine lui Arnautovic!

Rezumate Spania şi Italia | Prima demitere de antrenor în Spania? VIDEO Ratarea weekend-ului îi aparţine lui Arnautovic!

Serie A

Comentarii

Aici ai rezumatele zilei din Serie A şi La Liga.


Serie A: Bologna continuă startul bun de sezon

Startul bun de sezon al Bolognei continuă şi după etapa a treia, iar echipa lui Mihajlovic rămâne pe loc de Europa. Cu Verona acasă, golul a venit târziu, din partea suedezului Svanberg. În final, Arnautovic a oferit probabil una dintre marile ratări ale sezonului. Austriacul a vrut să rupă poarta, dar nu a nimerit-o. În prelungiri, jucătorii celor două echipe s-au încăierat, dar acest lucru nu a schimbat rezultatul final, iar Bologna are şapte puncte după trei runde.


La Liga: Scaunul lui Michel se clatină

Getafe are un debut de campionat umilitor -  a inceput pentru prima data in istorie un sezon cu 4 infrangeri. Dupa pauza adusa de echipele nationale, Getafe nu a aratat nimic pe propriul teren - a pierdut cu Elche fara sa aiba vreo ocazie importanta. Singurul gol al meciului l-a inscris Lucas Perez in minutul 69. Elche putea sa ii bata si mai rau pe madrileni, dar bara i-a salvat cu cateva minute inainte de finalul meciului. Scaunul antrenorului Michel pare în real pericol, iar Getafe ar putea fi prima echipă care îşi demite antrenorul în noul sezon din La Liga.

Afla mai multe despre: arnautovicla ligaserie a 

viewscnt
Articole similare