Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE UEFA YOUTH LEAGUE | Surpriză uriaşă: Deţinătoarea trofeului a fost eliminată! Atletico Madrid a defilat la Glasgow

REZUMATE UEFA YOUTH LEAGUE | Surpriză uriaşă: Deţinătoarea trofeului a fost eliminată! Atletico Madrid a defilat la Glasgow
Comentarii

Urmăreşte aici rezumatele meciurilor de UEFA Youth League, care s-au jucat miercuri, în direct la Telekom Sport.

Pustii lui Atletico Madrid au impresionat la Glasgow, in play-off-ul pentru calificarea in optimile Youth League. Debutanta Rangers a fost doar sparring-partner si a incasat gol inca din minutul sase. Reusita lui Manuel Lama a fost urmata de inca trei in partea secunda. Quintana, Soriano si Soto au punctat pentru o victorie categorica a madrilenilor, 4-0. Vineri, Atletico isi va afla adversara din optimi.

Salzburg a produs surpriza şi a reuşit să elimine deţinătoarea trofeului în Youth League. Austriecii au marcat primii, prin Seiwald. Porto a primit în finalul primei reprize o lovitură de la 11 metri, iar Vieira a restabilit egalitatea. Nu s-a mai marcat în timpul regulamentar şi s-a trecut la loviturile de departajare, unde deznodământul nu a fost stabilit decât după nouă serii. Nunes Silva a trimis-o în optimi pe Salzburg. 

Lyon îşi va continua şi ea aventura în Youth League. Francezii au eliminat-o pe Zaragoza, după ce au fost conduşi la pauză. Tarroc a deschis scorul. OL a fost pragmatică în al doilea act şi în ciuda dominării iberice, a înscris de trei ori din trei şuturi. Gouiri a restabilit egalitatea, iar Thomas şi-a adus echipa în avantaj. Scorul final, Zaragoza - Lyon 1 la 3, a fost stabilit de acelaşi Gouiri.

Afla mai multe despre: uefa youth league 

viewscnt
Articole similare