Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE VIDEO | Bayern şi Napoli, victorii cu emoţii. Mallorca a produs surpriza. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE VIDEO | Bayern şi Napoli, victorii cu emoţii. Mallorca a produs surpriza. Vezi AICI toate golurile
Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor de vineri, de pe programele Telekom Sport: Bayern - Paderborn, Brescia - Napoli şi Betis - Mallorca.

Bayern a tremurat serios pentru victorie în primul meci al etapei a 23-a din Bundesliga. Contra ultimei clasate, Paderborn, bavarezii au deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin Gnabry. La cabine s-a intrat însă la egalitate. Srbeny a înscris pentru lanterna campionatului. După pauză, golgheterul Lewandowski a ieşit la rampă şi i-a readus pe bavarezi în avantaj. Nu pentru mult timp însă. Michel a profitat de nesiguranţa lui Neuer şi a marcat pentru 2-2. Salvarea bavarezilor a venit abia în minutul 88. Lewandowski a reuşit prima sa dublă din 2020 şi a ajuns la 38 de goluri marcate în toate competiţiile.

Brescia a început excelent partida cu Napoli din deschiderea etapei a 25-a din Serie A. Fără victorie de nouă meciuri, echipa lui Diego Lopez a condus la pauză prin reuşita lui Chancellor. Napoli a întors însă soarta partidei în primele zece minute din repriza a doua. Mai întâi, echipa lui Gatusso a primit penalti, iar Insigne a restabilit egalitatea. După numai cinci minute, Fabian Ruiz a marcat superb de la marginea careului, iar Brescia - Napoli s-a terminat 1-2.

Meci nebun la Sevilla, unde Betis şi Mallorca au remizat într-un meci cu şase goluri. Oaspeţii au condus de două ori în prima repriză, prin reuşitele lui Cucho şi Budimir, dar Betis a revenit de fiecare dată. Andaluzii au primit două penaltiuri, transformate pe rând de Canales şi de Fekir. Betis a preluat pentru prima dată conducerea în startul reprizei a doua. Veteranul Joaquin a înscris golul cu numărul 50 pentru andaluzi în La Liga. Cu retrogradarea deasupra capului, Mallorca a mizat totul pe atac şi a fost răsplătită. Japonezul Kubo a marcat şi a stabilit scorul final, Betis - Mallorca 3-3.

Afla mai multe despre: rezumateserie alaligabundesliga 

viewscnt
Articole similare